dinsdag 22 september 2009

22 September 2009 =>=>=>=>=> 20 Oktober 2009.

...

Als politiezone proberen wij steeds om op een correcte wijze om te gaan met informatie, naar u als lezer in het algemeen en naar de pers in het bijzonder. Wij hopen op eenzelfde bejegening wanneer wij zelf het voorwerp van nieuws zouden uitmaken.

Familie, vrienden en collega's zijn diep geschokt door het schielijk overlijden van een dierbare collega. De uitdrukkelijke wens van de overledene, van zijn familie en van het korps werd door een aantal kranten niet gerespecteerd. Het is een gemis aan sereniteit. De verstrekte informatie is daarenboven onjuist. De rouwenden zijn getart in en met hun verdriet.

Wij willen alsnog respectvol een gepast stilzwijgen in acht nemen.
Vanaf 20 oktober 2009 zullen wij de activiteiten op de blog hervatten.

...

S-SSmal!

21-09-2009

  • Diefstal braak op Komweg te Maaseik. Dader(s) zijn de woning binnen gekomen via het badkamervenster. Er werd een geldsom aan geldstukken gestolen, betrof woning boven horecazaak.
22-09-2009

  • Verkeersongeval op de Wurfeldermolenweg te Maaseik om 14.00 uur. In S-bocht raken beide vtg elkaar omdat de weg te smal is. S.S. uit Maaseik komt in aanrijding met tractor.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 11.30 uur. C.H. (74j) uit Dilsen verlaat parkeerhaven en komt in aanrijding met D.J. (35j) uit Scherpenheuvel die over de Europalaan rijdt , EAF.

maandag 21 september 2009

Ik vind geen woorden...

20-09-2009

  • Vandalisme op Diestersteenweg te Maaseik, krassen op voertuig.
  • Loslopend dier op Dornerstationsstraat. In de buurt werd een hangbuikzwijn aangetroffen. De eigenaar kan zich melden bij de politie Maasland.
21-09-2009

  • Poging diefstal braak op Rietstraat te Maaseik. Onbekenden hebben woning betreden via achterzijde. Enkele ruimtes werden doorzocht doch er werd niets gestolen. Mogelijk werden de daders gestoord.
  • Opzettelijke slagen op Lichtstraat te Dilsen. C.A. slaat met een baseball bat de ruiten van het voertuig van E.L. uit Lanaken in.
  • Sluikstorten op Europalaan te Dilsen. Een frigo werd op het terrein van de school achtergelaten. TD ruimt op.
  • Verkeersongeval vlucht Op de Bekker te Dilsen om 11.00 uur. Onbekende rijdt tegen verlichtingspaal en verdeelkastje.

zondag 20 september 2009

Wat een Kruisweg!

19-09-2009

  • Diefstal fiets op Scholtisplein te Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Wurfeldermolenweg te Maaseik om 14.40 uur. Tijdens het kruisen raken twee voertuigen elkaar met de buitenspiegel. D.P. (71) en A.R. (31j) uit Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Voorshoventerweg te Maaseik om 16.40 uur. E.J. (86j) uit Maaseik rijdt op de Voorshoventerweg in de richting van de Kinrooiersteenweg. W.D. (26j) uit Maaseik rijdt op de Voorshoventerweg in de richting van Vennendijk. Beiden komen tijdens het kruisen in aanrijding. E.J. wordt door de dienst 100 voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens bewoners zou E.J. niet meer bekwaam zijn om met de auto te rijden. E.J. stelt zijn rijbewijs ter beschikking in afwachting beslissing Parket.
20-09-2009

  • Sturen onder invloed op Diestersteenweg te Maaseik. L.S. (23j) uit Maaseik blaast “P”, rijbewijs ingetrokken.
  • Graffiti op Europalaan te Dilsen. Over een afstand van 10 meter staan grote letters met scheldwoorden op de gevel.

zaterdag 19 september 2009

Van beslagene naar geslagene...

18-09-2009

  • Bedreigingen op Venlosestenweg te Maaseik. Deurwaarder wordt bedreigd. De beslagene zegt op een bepaald moment een wapen te gaan halen waarop de deurwaarder en zijn assistent naar buiten vlucht en de politie verwittigt.
  • Verkeersongeval vlucht op Scholtisplein te Maaseik om 17.00 uur. S.C. (35j) stond met zijn voertuig geparkeerd op het scholtisplein. Toen hij buiten kwam zag hij dat er een ferme deuk in de linkervoordeur zat. Een voorbijganger heeft het kenteken van het aanrijdende voertuig genoteerd. De vermoedelijke bestuurster L.M. (84j) uit Dilsen zou de bestuurster van het voertuig zijn. Nog niet kunnen aantreffen.
19-09-2009

  • Diefstal fiets op Hoogstraat te Maaseik.
  • Opzettelijke slagen/vechtpartij op G Kerkstraat te Maaseik om 05.00 uur. Ruzie tussen een groepje Maaseikse jongeren. W.D. uit Maaseik stampt een deuk in de wagen van T.Y. uit Maaseik. Beiden gaan een schermutseling aan. Daarop wordt W.D. door een tussenkomende partij D.S. aangepakt en krijgt enkele rake klappen. W.D. is onder invloed van drank,... heeft dikke onderlip/kin, blauw linker oog, opgezwollen linker kaak. Hij word ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

vrijdag 18 september 2009

Easy Rider?

16-09-2009

  • Verkeersongeval op Langs de Graaf te Dilsen om 12.40 uur. Kop-staart aanrijding tussen H.G. (41j) uit Dilsen en M.C. (28j) uit Dilsen. EAF.
  • Diefstal fiets op Kerkhofstraat te Dilsen.
17-09-2009

  • Verkeersongeval op de M Koningsstraat te Maaseik om 13.20 uur. D.M. (72j) uit Maaseik rijdt achterop stil rijdende motorfiets, bestuurd door G.L. (56j) uit Hoogstraten welke hierdoor ten val komt. Motobestuurder licht gekwetst.
  • Verkeersongeval op de Dennenstraat te Maaseik om 16.50 uur tussen K.M. (20j) uit Bree en D.A. (33j) uit Maaseik, EAF.

Nochtans... op een ouwe fiets moet je leren rijden!

16-09-2009

  • Diefstal fiets op Kabienstraat te Maaseik tnv een inwoonster. Volgens aangeefster loont het de moeite niet om aan te geven want niemand wil met de fiets rijden. De fiets is een met een spuitbus overpoten licht blauwkleurig geval. Zelfs een gedeelte van de wielen en het stuur van de fiets werden blauw gespoten. De fiets is heel oud. De fiets heeft 3 versnellingen en 2 handremmen. De fiets was slotvast.

woensdag 16 september 2009

't Zullen toch geen bekenden van den Jean-Marie zijn?

15-09-2009

  • Diefstal op Europalaan te Dilsen. Een onbekende manspersoon en twee onbekende jongedames betreden een winkel. De man lokt de winkeluitbater naar buiten om aldaar naar goederen te kijken en om inlichtingen hierover te krijgen. Ondertussen zijn de twee dames in de winkel gebleven. De onbekende man doet een aankoop en vraagt om dit in te pakken als kado, hij zou ondertussen geld gaan halen. Hij verliet hierop samen met de twee dames de winkel en .... keerde niet meer terug. Toen de volgende klant wilde afrekenen, stelde de winkeluitbater vast dat er een aanzienlijke geldsom uit de kassa verdwenen was. Beschrijving daders: - manspersoon, tss 40 en 50 j, 1.90 m groot, zwaarlijvig, vooruitstekende buik, bruin getinte huidskleur, donker kort zwart haar, stoppelbaard, ongeschoren, gekleed in donkere broek, wit hemd en donkere vest. De man sprak gebroken Duits. - jonge vrouw, tussen 20 en 30 j, slank, blank, donker bruin haar tot op de schouders, drager van blauwe jeansbroek en bruine vest. - jonge vrouw, tussen 20 en 30 j, slank, blank, licht bruin krulhaar tot op schouders, drager van wit-zwart geruite korte rok, halfhoge laarzen met hak en zelfde tekening als rok.
  • Verkeersongeval op de O Kerkstraat te Dilsen om 17.50 uur. S.M. (17j) uit Dilsen verliet een parkeerplaats en reed achteruit tegen de wagen, bestuurd door E.H. (54j) uit Dilsen. EAF.
16-09-2009

  • Verkeersongeval op Langs de Graaf te Dilsen om 12.40 uur. Kop-staart aanrijding. H.G. (41j) uit Dilsen stopt aan de stopstreep. M.C. (28j) uit Dilsen rijdt er achterop. EAF.
  • Diefstal fiets op Kerkhofstraat te Dilsen.

dinsdag 15 september 2009

't Was de fluitspeler!

14-09-2009

  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 15.20 uur. J.T. (24j) uit Maaseik rijdt met haar voertuig op de Ophovenstraat in de richting van Voorshoven. Ter hoogte van de jongensschool wilde fietser C.K. (21j) de weg oversteken maar deze had de wagen te laat opgemerkt. Fietser is licht gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 17.00 uur. Kop-staart aanrijding tussen H.T. (26j) uit Kinrooi en R.S. (26j). Eén van hen diende te stoppen voor een overstekende hond. EAF.
  • Pieletutteman op Tugela te Dilsen om 19.30 uur. Meldster is haar dochter gaan halen aan de muziekschool en heeft gezien dat er op vermeld plein een man stond te masturberen, het betreft een plein waar veel kinderen passeren. De politieploeg kon de verdachte niet aantreffen.
15-09-2009

  • Drugs/Sluikstort op De Schiervellaan te Dilsen. Een 5-tal vuilniszakken gevonden met afval van weedplanten (enkel stengels, geen bladeren). Niets dat naar een eventuele eigenaar wijst.
  • Diefstal braak op Bosstraat te Maaseik tnv een juwelierszaak. Vermoedelijk 5 daders hebben de etalage van de juwelierszaak stukgeslagen en een aanzienlijke hoeveelheid juwelen buit gemaakt. De 5 personen waren met 3 scooters, deze bleven bemand en stationair draaien tijdens de inbraak. Enkele minuten later zijn de dieven weggevlucht in de richting van de Markt. De lokale recherche Maasland is nog bezig met het onderzoek.
  • Diefstal braak op Tismansweg te Maaseik tnv stad Maaseik. Onbekenden hebben zich toegang tot het gebouw verschaft door een raam stuk te slaan. Het hele gebouw, kasten en lades werden doorzocht. De glazen deur naar een bureel werd stukgeslagen. Het is nog niet duidelijk wat het nadeel is buiten de opgelopen schade. Verder onderzoek.

Hulp bij de beveiliging van uw woning

banner belastingsvermindering
Klik op de balk voor meer informatie!

maandag 14 september 2009

Wonderbaarlijke genezing?

13-09-2009

  • Verkeersongeval op de Ringlaan te Maaseik om 11.50 uur. C.E. (54j) uit Heusden-Zolder bestuurt zijn motorfiets Goldwing en draait vanaf Ringlaan links richting Dilsen en verliest in de bocht de controle en valt. De motorfiets Goldwing komt op zijn kop terecht en blijft zo staan in het midden van de rijbaan. Bestuurder licht gekwetst, motorfiets getakeld.
  • Sturen onder invloed op Boslaan te Dilsen. Tijdens verkeerscontrole op de Boslaan blaast S.M. uit Dilsen positief. Rijbewijs ingetrokken.
14-09-2009

  • Diefstal braak op Dorpsstraat te Dilsen tnv Basisschool. Via het raam ingebroken, geld en dienstencheques gestolen.
  • Diefstal braak op Gaspeldoornstraat te Dilsen. Bij een bedrijf werd een verfinstallatie gestolen.
  • Vandalisme op Rijksweg te Dilsen. Aan de voorzijde van de woning zitten twee gaten in de ruit met dubbele beglazing.
  • Verkeersongeval op de Bleumerstraat te Maaseik om 8.45 uur. Een Roemeense oplegger rijdt tegen de richting in door de Mgr.Koningsstraat richting Bleumerstraat en slaat daar linksaf richting Bleumerpoort. In de bocht raakt hij met de rechterachterzijde van de oplegger twee paaltjes op het trottoir.
  • Terugvinden gestolen goederen op M Koningsstraat te Maaseik. Op 31/08/2009 doet ziekenhuis Maas en Kempen aangifte van diefstal van een rolstoel. Op 14/09/2009 laat men weten dat de rolstoel door onbekende werd teruggebracht.

zondag 13 september 2009

Dat moet écht goede muziek zijn geweest!

12-09-2009

  • Verkeersongeval vlucht op de Bergerkampstraat te Dilsen om 23.00 uur tnv S.W. uit Genk. Onbekende heeft tegen zijn wagen gereden.
  • Diefstal uit voertuig op K Fabiolalaan te Maaseik tnv S.S. uit Kinrooi. CD’s gestolen.
  • Verkeersongeval op de O Ophoverbaan te Maaseik om 16.30 uur. H.H. (22j) uit Maaseik rijdt met de tractor over de Venlosesteenweg en wil de Oude Ophoverbaan inrijden. S.W. (64j) uit Kinrooi wil echter de tractor voorbijsteken en komt in aanrijding met deze. EAF.
13-09-2009

  • Diefstal braak op Niesstraat te Maaseik. Via achterraam binnen. Geld en juwelen gestolen. Recherche doet sporenonderzoek.
  • Diefstal braak op Walstraat te Maaseik tnv Wit-Gele Kruis om 02.30 uur. Melding dat er twee personen in de gebouwen zijn. 30 euro aan kleingeld gestolen. De politieploeg gaat over tot een patrouille en kan één van de vermoedelijke daders aantreffen op de Markt. Verder onderzoek dient uitsluitsel te geven.

zaterdag 12 september 2009

Oef! Zal er déze zondag niet gemaaid maar gesjot worden!

11-09-2009

  • Diefstal braak op Dornerheidestraat te Maaseik tnv voetbalclub Dorne. Poort werd geforceerd. Zo werd er een maaibalk gestolen ( +/- 1.80 m breed. ).
  • Diefstal braak op K Astridlaan te Maaseik. Raam ingeslagen aan de achterzijde van de woning. Betreft een leegstaande woning. Dader heeft er overnacht op de 1e verdieping en geen diefstal gepleegd.
  • Sturen zonder rijbewijs/Niet-gekeurd voertuig op Europalaan te Dilsen. S.M. (27j) uit Dilsen bestuurt haar Nissan Micra zonder keuring en rijbewijs.
  • Diefstal fiets op Rijksweg te Dilsen.


vrijdag 11 september 2009

Rijmaran met je caravan!

10-09-2009

  • Opzettelijke slagen op M Koningsstraat te Maaseik. S.S. uit Maaseik heeft slaag gekregen van E.R. uit Maaseik. S.S. werd verzorgd in ziekenhuis, heeft paar hechtingen, zou handelen over geldgeschil.
11-09-2009
  • Verkeersongeval op de Sportlaan te Maaseik om 10.40 uur. Een caravan staat geparkeerd voor de woning van H.W. Buschauffeur van De Lijn komt vanuit de Sportlaan rijdende richting Van Eycklaan. Ter hoogte van woning rijdt de buschauffeur tegen de geparkeerde caravan aan. Door de slag wordt de caravan in de voortuin geduwd. Hierbij is er zware schade aan de caravan en aan de bus. De buschauffeur is in schoktoestand overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik.





Groene goud

Normaal wordt hiermee ‘zeewier’ bedoeld. De Nederlanders gebruiken de term voor hennepkwekerijen. Sinds 2000 worden steeds meer hennepplantages opgerold. De hennepkwekers gaan daarbij alsmaar professioneler te werk. Het gaat allang niet meer over een paar hennepplantjes voor eigen gebruik. De uitwassen van hennep zijn bedreiging, intimidatie, diefstal van stroom, water, het onterecht ontvangen van een uitkering. Hennepkwekerijen zijn zeer brandgevaarlijk. Regelmatig veroorzaken hennepkwekerijen branden in woningen en schuren. Er is nu een verschuiving naar de ‘open-lucht-teelt’.
In Nederland worden nu maïsvelden gecontroleerd met een helikopter. Gisteren werden daarbij 45.000 planten ontdekt en opgedoekt.
In het artikel in Het Belang van Limburg dd 11-09-2009 staat dat er in Belgisch-Limburg geen controles met de helikopter gepland zijn. Klopt, niet gepland, ze zijn reeds uitgevoerd. Enkele controles in Belgisch-Limburg werden reeds uitgevoerd doch leverden vooralsnog geen resultaat op. In samenwerking met de PZ Maasmechelen, PZ NOL en de federale politie werden ook bij ons (PZ Maasland) de maïsvelden overvlogen. Resultaat: geen hennep. Nog niet!

donderdag 10 september 2009

Was toch maar naar Maaseik gegaan.

09-09-2009

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 12.00 uur. Betreft een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenwagen. Beide voertuigen rijden in de richting van Maaseik. N.A. (29j) uit Dilsen wilt linksomkeer maken en komt in aanrijding met de vrachtwagen, bestuurd door A.S. (38j) uit Schaarbeek.
  • Diefstal fiets op O Kerkstraat te Dilsen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg om 14.40 uur. S.E. (29j) uit Maaseik reed op de Rijksweg met zijn wagen op de linkerrijstrook richting Dilsen en dient te remmen. K.M. (36j) uit Maasmechelen knalt erachter op, EAF.
  • Verkeersongeval op Mulheim om 22.50 uur. V.J. (21j) rijdt tegen geparkeerd voertuig van H.F. (31j), EAF.

woensdag 9 september 2009

Kan hij aftrekken.... van de belastingen!

08-09-2009

  • Verdacht persoon/geseind persoon op Heilderveld te Dilsen. J.K. lag te slapen op het gras van het stadspark langs de Europalaan. Persoon heeft geen enkel document bij met zijn identiteit op vermeld. Fouille levert een flesje met vloeibare XTC op. Heeft ook nog speed op zak. Verdachte geseind. Werd verhoord inzake enkele feiten en daarna overgebracht naar de gevangenis van Hasselt waar hij nog een gevangenisstraf dient uit te zitten voor diefstallen.
  • Aantreffen geseind persoon op Nieuwstraat te Dilsen. R.V. uit Dilsen blijkt geseind te staan met twee jaar gevangenis voor diefstal met geweld, overgebracht naar Hasselt.
  • Diefstal op Siemenslaan te Dilsen tnv Esso. DVD's ontvreemd die bij erotische magazines horen. Verder onderzoek door recherche.
  • Verkeersongeval vlucht op de K Kerkstraat te Maaseik. Getuige meldt dat een witte bestelwagen twee paaltjes heeft omvergereden, is gewoon doorgereden.
09-09-2009

  • Diefstal braak op Voorshoventerweg te Maaseik. De voordeur van de zaal werd ingetrapt. Geldkistje met een geldsom werd ontvreemd.

dinsdag 8 september 2009

Nokia? Connecting people!

07-09-2009

  • Vreemdelingenwetgeving op K Boudewijnlaan te Maaseik. De politieploeg ziet een voertuig rijden welk beschadigd is en een slappe band heeft. Ctl, blijkt Nederlands voertuig welk bestuurd werd door een Turks onderdaan Y.A. welke illegaal in ons land verblijft. Persoon meegenomen naar het bureel, dienst vreemdelingenzaken ingelicht, persoon wordt naar repatriëringscentrum overgebracht.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.20 uur. Quad bestuurd door C.K. (28j) uit Maaseik rijdt over de Ophovenstraat in de richting van Dilsen. B.A. (77j) uit Maaseik rijdt over de Ophovenstraat rijdende in de richting van Voorshoven. Zij slaat links de Heerbaan op zonder voorrang te geven aan de quad, er volgt een aanrijding waarbij C.K. zwaar gekwetst naar het ziekenhuis werd overgebracht.
08-09-2009

  • Niet-verzekerd voertuig op Venlosestwg te Maaseik. B.D. uit Maaseik heeft geen verzekering, takeling voertuig.
  • Poging diefstal voertuig op Hamontweg te Maaseik om 10.30 uur. De eigenaar ziet twee ongure figuren rond zijn domein lopen. Als hij gaat kijken, ziet hij achteraan een Mercedes Sprinter met Nederlands kenteken staan met alle deuren open. Als hij naar de Mercedes loopt ziet hij een derde manspersoon. Het drietal springt in de Mercedes en ze rijden met hoge snelheid weg. Bij nazicht merkt hij op dat de onbekenden geprobeerd hebben zijn grasmaaitractor in te laden. Niets gestolen.
  • Bijstand deurwaarder/bedreigingen/weerspannigheid op Sportlaan te Maaseik. De politieploeg krijgt opdracht bijstand deurwaarder te verlenen. Ter plaatse treffen zij de deurwaarder aan. Deze kan niet binnen omdat er niemand aanwezig is. Met behulp van de slotenmaker binnen. De medewerkers beginnen te laden. Enkele minuten nadien komt eigenaar en zoon ter plaatse. Ze zijn woedend en beginnen iedereen te bedreigen. De deurwaarder moest onmiddellijk stoppen anders zouden er klappen vallen. De eigenaar zou zijn geweer gaan halen en iedereen afknallen. De politiemensen worden eveneens bedreigd en er is wat duw- en trekwerk. Uiteindelijk betaalt de man na contactname met advocaten enz.. toch, PV werd opgesteld.
  • Opzettelijke slagen Langs de Graaf te Dilsen. T.J. uit Dilsen heeft een relatie gehad van enkele maanden met de echtgenote van G.E.. Tijdens die relatie heeft de vrouw voor haar minnaar een telefoonabonnement afgesloten. De man is zowel achter de relatie als het contract gekomen en heeft beide verbroken. Hieraan zijn kosten verbonden en die eist hij terug van de minnaar. Gisternamiddag heeft de man enkele klappen gegeven aan de minnaar toen deze aan de bushalte stond te wachten.
  • Diefstal fiets op Rijksweg te Dilsen.

maandag 7 september 2009

Een kopstoot! Hoeveel kost dat?

06-09-2009

  • Brand op K Gesslerstraat te Maaseik. Verwarmingsinstallatie heeft vuur gevat op zolder.
  • Verkeersongeval op de Slagmolenstraat te Maaseik om 16.00 uur. H.T. (29j) uit Maaseik neemt met zijn bromfiets de binnenbocht en komt op het weggedeelte voor tegemoetkomend verkeer. H.T. botst op wagen van O.J. (80j) uit Opglabbeek.
  • Opzettelijke slagen op Kloosterbempden te Maaseik. J.G. heeft de kleine (7 jaar) van K.E. uit Maaseik zitten pesten door tegen zijn fietsje te stampen en hem een paar kletsen te geven. De vader is dan tussengekomen en heeft de pester een kopstoot verkocht.
  • Vandalisme op Rechtestraat te Dilsen. Fietsdrager vernield.
07-09-2009

  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen om 07.50 uur. T.V. (40j) uit Dilsen wil vanuit de Tienkampstraat de Rijksweg oprijden. Bestuurster ziet het voertuig van N.L. (26j) uit Dilsen op de Rijksweg niet rijden en het komt tot een aanrijding. EAF.
  • Dronken persoon op Rijksweg te Dilsen. Op de Koppelstraat naast de Bmw garage ligt een zatte persoon, W.E. uit Dilsen op de grond. Pakketje thuis afgeleverd samen met zijn fiets.
  • Brand op Klauwenhofweg te Maaseik. Betreft zitbank, geen verdachte ter plaatse. Bank werd volledig vernield.
  • Winkeldiefstal heterdaad op Bosstraat te Maaseik. Verdachte is zojuist gaan lopen, jonge kerel, bruine rugzak, sikbaardje, grijze trainingsvest met kap, weggevlucht naar Boomgaardstraat. Uitbater krantenwinkel had hem betrapt op stelen van tijdschrift, heeft het kunnen afnemen, toen is betrokkene gaan lopen.
  • Diefstal braak op Voorshoventerweg te Maaseik. Deur geforceerd, geldsom aan kleingeld gestolen. Recherche doet sporenonderzoek.
  • Poging diefstal braak op Scholtisplein te Maaseik tnv gemeentehuis. Een ruitje van het oude gemeentehuis aan de achterzijde ingestampt, niets weg, niet binnen geraakt.

Goed verzekerd?

Gebruikt u een elektrisch mindervalidenwagentje: klik op het icoontje

zondag 6 september 2009

Rust in vrede!......

05-09-2009

  • Diefstal uit voertuig op Zonnelaan te Maaseik. Uit een Opel Zafira en Astra werden de Airbags gestolen. Altijd zelfde werkwijze, portier met schroevendraaier geforceerd, batterij afgeschakeld en airbags weg. Betreft Opels vanaf het bouwjaar 2004. Vraag aan de bewoners uit te kijken naar verdachte personen die aan voertuigen (Opels) frutselen. Aarzel niet contact op te nemen met de Politie op 101 of 089/569211. Noteer eventuele nummerplaten van de voertuigen waarmee de verdachten zich verplaatsen. De politie zal verscherpt toezicht uitoefenen.
  • Diefstal uit voertuig op Eerste Straat te Maaseik. Airbags uit voertuig Opel Zafira gestolen.
  • Diefstal uit voertuig op Lindenlaan te Maaseik. Airbags uit voertuig Opel Astra gestolen.
  • Diefstal uit voertuig op Hepperstwg te Maaseik. Airbags uit voertuig Opel Astra gestolen.
  • Diefstal uit voertuig op Rueelstraat te Maaseik. Airbags uit voertuig Opel Astra gestolen.
  • Diefstal uit voertuig op Prinsenhoflaan te Maaseik. Airbags uit voertuig gestolen.
  • Verkeersongeval dodelijke afloop op Kinrooierstwg te Maaseik om 21.15 uur. Bestuurster S.A. (21j) uit Maaseik reed van Neeroeteren naar Kinrooi over het rechterrijvak. Is plots van rijvak naar links uitgeweken en is links van haar rijrichting tegen een boom tot stilstand gekomen. Slachtoffer overlijdt aan haar verwondingen. De politiezone Maasland wenst ouders, familie en vrienden hun oprechte deelneming aan te bieden.
  • Diefstal fiets op Rijksweg te Dilsen.
  • Verkeersongeval op de Brugstraat om 20.20 uur. M.R. uit Maaseik krijgt ree tegen wagen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 19.00 uur, EAF.
06-09-2009

  • Diefstal uit voertuig op Van Eycklaan te Maaseik. Airbags uit voertuig gestolen.

zaterdag 5 september 2009

Wat een zakken!

04-09-2009

  • Vandalisme op Bresilstraat te Dilsen. Voertuig bekrast.
  • Niet-verzekerd voertuig op Boslaan te Dilsen. H.A. uit Dilsen rijdt onverzekerd met duplicaat kentekens rond.Hij heeft geen rijbewijs. Vtg laten takelen. PV opgesteld.
05-09-2009

  • Diefstal uit voertuig op Hepperstwg te Maaseik. Airbags uit voertuig gestolen.
  • Diefstal uit voertuig op Lindenlaan te Maaseik. GPS en Airbags uit voertuig gestolen.
  • Diefstal uit voertuig op Kriekelsheuvelstraat te Maaseik. Airbags uit voertuig gestolen.

vrijdag 4 september 2009

Mountain Striker!

03-09-2009

  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 12.00 uur. V.D. (35j) uit Maaseik volgt als fietser het fietspad Ophovenstraat komende uit ri kuispunt Tip en rijdende in ri kruispunt Corner. V.A. (29j) uit Meeuwen rijdt met wagen in dezelfde richting. Thv kruispunt Canadastraat steekt fietser zonder om te kijken en zonder waarschuwing rijbaan over en komt in aanrijding met voertuig van V.A. Bestuurder wordt gekwetst. Wordt overgebracht naar ZH Genk.
  • Verkeersongeval op de Brugstraat te Maaseik om 13.45 uur. W.T. (28j) uit Maaseik slipt met wagen en komt tegen straatnaambord terecht, EAF.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 14.40 uur. K.R. (30j) uit Hasselt rijdt over Ophovenstraat richting KrP Corner (Neeroeteren). C.L. (63j) uit Kinrooi rijdt over Ophovenstraat richting KrP Tip (Kinrooi). Door onoplettendheid neemt K.R. de bocht te ruim en komt gedeeltelijk op rijbaan voor tegemoetkomend verkeer, waarbij hij in aanrijding komt met voertuig C.L. welke niet meer tijdig kan uitwijken. Takeling.
  • Pieletutteman op Boyen te Dilsen. Een inwoonster was gisterenavond aan het wandelen langs de Maas in Stokkem ter hoogte van de BOYEN met de hond. Op een gegeven ogenblik reed een fietser op een mountainbike haar voorbij. Een twintigtal meter verder stopte die dan en stapte van zijn fiets af. Plots trok deze dan zijn broek naar beneden en begon zich aldaar te masturberen, alles gericht in haar richting. Ze kan de man enkel beschrijven als een Mountain biker - tussen de 20 a 30 jaar, kort haar, geen helm en drager van een donkerblauwe uitrusting. Hij is daarna dan via de dijk richting Stokkem weggereden.
  • Niet-verzekerd voertuig op Sparrendal te Dilsen. A.H. uit Dilsen rijdt met niet-verzekerd voertuig, takeling.
04-09-2009

  • Vandalisme op Rijksweg te Dilsen. Ter plaatse werd er een rode saus door de trappenhal gegooid.
  • Diefstal fiets op Kempenstraat te Dilsen.
  • Verdacht voertuig/Niet-verzekerd voertuig op K Boudewijnlaan te Maaseik. De politieploeg ziet een verdacht vtg rijden over de K. Boudewijnlaan in de richting van de Maasbrug, vermoedelijk niet gekeurd, gezien toestand van het vtg. Wanneer ze achter het vtg aangaan rijdt het vtg gewoon door het rode licht terwijl ze achter het vtg rijden, het vtg draait rechtsaf in de richting van de grens. Vtg wordt onderschept. Vtg niet ingeschreven, niet gekeurd, niet verzekerd, bestuurder W.D. uit Maaseik niet ingeschreven. Op de vraag waarom hij door het rode licht reed antwoordde hij dat de remmen van zijn voertuig niet werken.

donderdag 3 september 2009

woensdag 2 september 2009

OK! It's not a Mazda.

02-09-2009

  • Verkeersongeval op de Dorpsstraat te Dilsen om 10.00 uur. M.A. (71j) uit Dilsen rijdt de parking op met zijn Toyota en rijdt tegen de geparkeerde Suzuki van B.J. (44j) uit Dilsen. EAF.
  • Vuurtje stoken op de Eindestraat te Dilsen. Is niet de eerste keer, brandweer dooft, PV opgesteld.
  • Diefstal fiets op Haagdoorn te Dilsen.

dinsdag 1 september 2009

Die zal niet ver lopen.

31-08-2009

  • Gauwdiefstal op Markt te Maaseik. Handtas gestolen van inwoonster, de handtas wordt later zonder geld teruggevonden.
  • Diefstal op M Koningsstraat te Maaseik tnv ziekenhuis Maas en Kempen, rolstoel gestolen door onbekende.
  • Vandalisme op Erteveld te Dilsen, brievenbus omgeduwd.
  • Verkeersongeval op de Speltstraat te Dilsen om 19.30 uur. A.C. uit Maasmechelen heeft brievenbus van C.J. uit Dilsen omgereden. EAF.
01-09-2009

  • Diefstal aanhangwagen op Daalderdijk te Dilsen.