vrijdag 14 december 2007

Wordt gezien of je bent gezien! Gebruik gevarendriehoek, fluovestjes enz...

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem, kop-staart aanrijding tussen L.A. uit Maasmechelen en G.O. uit Dilsen-Stokkem, EAF opgesteld.
  • Diefstal braak op Kruisvenlaan te Dilsen-Stokkem, via geforceerd raam binnen, alles doorzocht en overhoop gegooid, niet bekend of er iets weg is.
  • Verkeersongeval op de Kantonsweg te Dilsen-Stokkem, V.A. staat in panne doordat hij 2 banden stuk heeft gereden in de kuilen naast de rijbaan. Zijn wagen staat deels op de Kantonsweg, deels op de berm. Wanneer hij bij het geopende linkerachterportier staat om iets uit de wagen te nemen wordt het portier aangereden door een tegemoetkomende wagen, bestuurd door B.B. uit Maaseik, deze had het voertuig gezien doch het geopende portier niet. Beide voertuigen hebben lichte schade. EAF werd ingevuld.
  • Verkeersongeval op de B Henrylaan te Dilsen-Stokkem, S.A. uit Dilsen rijdt van de parking weg en rijdt de 78-jarige fietser H.R. uit Dilsen aan. H.R. is ten val gekomen en heeft zich gekwetst aan het rechteroog.