dinsdag 7 juli 2009

Er stond nochtans een verbodsbord!

06-07-2009

  • Verkeersongeval op de Dijkweg te Maaseik om 17.15 uur. Aanrijding tussen D.G. (48j) uit Bree en D.E. (54j) uit Riemst, EAF.
  • Val ruiter op Boslaan te Dilsen. D.L. (78j) uit Genk is van zijn paard gevallen. Het dier werd vermoedelijk opgeschrokken door een tak in het gezicht waardoor het tegen een boom liep waarop D.L. van het paard viel. De situatie voor het slachtoffer viel nog vrij goed mee. Het rechteronderbeen was gekneusd en de hals moest ondersteund worden met een beschermer. Slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis te Genk.
07-07-2009

  • Vandalisme op Kasteeldreef te Dilsen. Op het einde van de Kasteeldreef, ter hoogte van het fietspad, werden alle palen van de plaatselijke verkeersborden doorgezaagd. De borden bevonden zich iets verderop tegen een boom.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 11.45 uur. D.V. (31j) uit Maasmechelen wil een parking verlaten en de Rijksweg oprijden. Bij het verlaten van de parking komt zij in aanrijding met het voertuig bestuurd door C.J. (64j) uit Maasmechelen die over de Rijksweg reed in de richting van Maasmechelen. EAF.
  • Verboden wapendracht op K Boudewijnlaan te Maaseik. Tijdens een voertuigcontrole aan de Maasbrug wordt bij bestuurder D.M. uit Dilsen een plooimes aangetroffen.