vrijdag 7 augustus 2009

Scooby-Doo heeft het hothothot….

06-07-2009
  • Verkeersongeval op Koppelstraat 34 te Dilsen-Stokkem. W.M. uit Maaseik komt ten burele om melding te maken van schade aan haar voertuig, een Citroen C3. Gisteren heeft ze haar auto op een parking in Lanklaar gezet. Omstreeks 17.20 uur bemerkte ze dat er schade was aan de voorbumper van haar wagen. Geen gegevens van een andere partij of eventuele getuigen. Verzekering wordt in kennis gesteld.
  • Brand op Eekhoornlaan te Dilsen-Stokkem. Het betreft een kleine bosbrand, vooral takken en vegetatie. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur onder controle.
  • Dierenwelzijn op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik. Een golden retriever zat opgesloten in een auto. Gezien de hitte werd de hondenvanger verwittigd en de hond bevrijd. De hond werd later afgehaald door de eigenaar.
  • Onverantwoord rijgedrag op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Tijdens de patrouille merkt de ploeg een voertuig op dat door het rode licht rijdt. De bestuurder wordt staande gehouden. In het voertuig worden drugs en andere voorwerpen aangetroffen. PV wordt opgesteld.

07-08-2009

  • Nachtlawaai op Sportlaan te Maaseik. Er zijn héél wat meldingen binnengekomen inzake zeer luide muziek op de Sportlaan. Betreft een vergunde fuif. Muziek werd stiller gezet.
  • Verkeersongeval op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 07.50 uur. De bestuurder van een vrachtauto is ter hoogte van Kmpaal 22.1, in de riching van Genk, achter ingereden op een tractor. De Boslaan richting Genk werd volledig afgesloten. Verkeer richting Genk werd omgeleid via Maasmechelen en de E314. Er zijn drie gewonden.
  • Beschadiging voertuig op Oude Kerkstraat 15/15 te Dilsen-Stokkem. S.G. zijn voertuig werd in de parkeergarage met witte verf beklad. Er zijn spatten verf op het vinyldak en op het koetswerk terecht gekomen. Onderzoek wordt ingesteld.