zaterdag 30 januari 2010

De één is de dominante en de ander de onderdanige?

29-01-2010

  • Verkeersongeval vlucht op de Diestersteenweg te Maaseik om 17.45 uur. Tijdens het voorbijsteken wijkt een Mercedes uit naar links en raakt het voertuig van C.B. uit Maaseik. De Mercedes vervolgt zijn weg zonder meer.
  • Verkeersongeval op de Kinrooiersteenweg te Maaseik om 17.00 uur. S.M. (20j) reed over de Kinrooiersteenweg richting Kinrooi. Wanneer hij thv het Krp met Oude Kuil is komt S.M. (73j) uit Maaseik de Kinrooiersteenweg opgereden. Volgens de een is hij effectief het kruispunt opgereden. Volgens de ander niet. S.M. heeft voertuig S.M. ontweken, is in slip gegaan, tegen boom beland en uiteindelijk tot stilstand gekomen in beek.
  • Verkeersongeval op de Brugstraat te Maaseik om 21.15 uur. M.Y. (20j) uit Maaseik reed achter B.B. (33j) uit Maaseik. In de bocht op de Brugstraat wil hij inhalen doch verliest de controle over het stuur en rijdt tegen B.B., begint te tollen en ramt ook nog een verlichtingspaal. M.Y. blaast "P", rijbewijs ingetrokken.
  • Diefstal op Kantonsweg te Dilsen. Hoeveelheid eiken hout gestolen.
30-01-2010

  • Verkeersongeval op de Stationsstraat te Dilsen om 02.00 uur. Het wegdek ligt er glad bij. S.B. (18j) uit Dilsen rijdt richting Burgemeester Henrylaan. Net voorbij de bocht raakt hij de controle over het stuur kwijt, de wagen begint te slippen en komt tegen een boom terecht.
  • Verkeersongeval op de Schoolstraat te Dilsen om 12.15 uur tussen S.D. (54j) en L.J. (36j) uit Dilsen, zeer glad wegdek. EAF.