zaterdag 26 juni 2010

Misschien helpen zijwieltjes?

25-06-2010

  • Verkeersongeval op de M Koningsstraat te Maaseik om 18.10 uur. E.J. (53j) uit Roermond (NL) parkeert haar voertuig. Bij het openen van haar portier komt ze tegen de rechterflank van het voertuig van K.L. (45j) uit Maaseik. EAF.
  • Verkeersongeval op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 22.30 uur. Aanrijding tussen B.B. (33j) uit Maaseik en N.R. (21j) uit Beek (NL), EAF.
  • Verkeersongeval op de Ritserstraat te Dilsen om 9.42 uur. Aanrijding tussen personenauto, bestuurd door K.L. (78j) uit Dilsen, en bromfiets. Bromfietser, C.J. (16j) uit Dilsen raakt licht gewond. C.J. verloor de controle over haar brommer bij het nemen van een bocht.
  • Verkeersagressie op Rotemerlaan te Dilsen om 17.30 uur. V.B. uit Dilsen werd aan de kant gedwongen en heeft toen slaag gehad van de bestuurder van een ander vtg. Verder onderzoek naar de tegenpartij.
26-06-2010

  • Moeilijkheden/Weerspannigheid op Rueelstraat te Maaseik om 00.10 uur. Geschil waarbij met één partij niet te spreken was. Overgebracht ten burele, verhoord en PV weerspannigheid.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat om 02.40 uur. V.D. (31j) uit Genk reed op de Ophovenstraat richting Dilsen. B.M. (41j) uit As reed op het verlengde van de Maaseikerlaan komende van Opoeteren rijdende richting Maaseik. Vermoedelijk heeft één van beide bestuurders het rode licht genegeerd waardoor het tot een zware aanrijding kwam. V.D. blaast "P". Rijbewijs ingetrokken. De twee bestuurders en twee passagiers werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis.