vrijdag 9 juli 2010

Zolang Oranje maar blijft gaan!!!

08-07-2010

  • Poging diefstal voertuig op Rijksweg te Dilsen. Afgelopen nacht heeft er iemand het voertuig van een bewoner uit Maasmechelen proberen te stelen. De dader(s) hebben een klein ruitje aan de bestuurderszijde vakkundig verwijderd. Tevens hadden ze andere kentekenplaten bevestigd. Het voertuig kon niet gestolen worden omdat de garagist werken had uitgevoerd aan het gaspedaal. Je kon met het voertuig geen gas geven.
  • Diefstal fiets op Molenweg te Dilsen.
  • Beschadiging op Brugstraat te Maaseik. De achterruit het voertuig van A.N. uit Peer springt om een onbekende reden stuk. Betrokkene vermoedt dat er met een steen tegen gegooid of gekatapulteerd is.
  • Verkeersongeval op de Maastrichterstwg te Maaseik om 11.50 uur. T.P. (44j) uit Bilzen bestuurt een trekker met bouwkraan. Ter hoogte van het kruispunt slaat de bestuurder rechts af. Wegens wegenwerken die er momenteel bezig zijn is de verkeerssituatie hier gewijzigd. Bij het afdraaien wordt de paal van het driekleurige verkeerslicht aan de bovenkant geraakt en staat hierdoor scheef.
  • Graffiti op Weertersteenweg te Maaseik. Op de garagepoort werden letters aangebracht.
  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik tnv Colruyt. Een dertienjarig meisje uit Dilsen is samen met haar twee vriendinnen op wandel in het stadscentrum van Maaseik. Ze wandelen de Colruyt binnen en verdachte steekt aldaar een pot zalf in haar handtas. Ze wordt betrapt door de winkeldetective die de politie waarschuwt. De dertienjarige is bijzonder arrogant, heeft grote mond enz..
09-07-2010

  • Diefstal op Langstraat te Dilsen. Een metalen rolwagen met daarin 6 bakken leeggoed werden van de parking van de superette gestolen.