zaterdag 1 oktober 2011

Niet opgeven... sterkte!

30-09-2011
  • Verkeersongeval op de A Sauwenlaan te Dilsen om 16.50 uur. S.W. (15j) uit Maasmechelen is met de fiets en rijdt over de A. Sauwenlaan in de richting Molenveld. N.A. (28j) uit Dilsen komt met haar wagen uit de tegenovergestelde richting. Aan het kruispunt slaat zij linksaf en rijdt de fietser aan. De fietser wed licht gekwetst naar het ziekenhuis gevoerd. 
  • Verkeersongeval vlucht op het P Boutsenplein te Dilsen. Onbekende rijdt tegen geparkeerd voertuig van Dilsenaar. 
  • Verdrinking op Bresilstraat te Dilsen om 17.00 uur. 10 Maanden oude R.M. is in vijver achter woning gesukkeld. De moeder was even naar de garage gegaan en bij terugkomst zag ze haar zoon in het zwembad drijven. Mug komt ter plaatse en het kind krijgt hartmassage. Wanneer het slachtoffertje weer ademhaling heeft wordt hij overgebracht naar Leuven. Het parket werd ingelicht en verder onderzoek naar de juiste omstandigheden wordt gevoerd. De toestand van de jongen is kritiek en dit zal volgens de behandelende geneesheer de volgende 24 uur zo blijven.
01-10-2011
  • Diefstal braak op Rosmolenstraat te Maaseik. Dader(s) hebben de voordeur van de woning geforceerd en zo toegang tot de woning gekregen. Een playstation werd gestolen. 
  • Sturen onder invloed/verzekering op Izevenstraat te Maaseik. R.E. (40j) uit Maaseik zit dronken in zijn niet-verzekerde wagen.  Intrekking rijbewijs + takeling voertuig.