vrijdag 12 oktober 2012

Kiekt ze gaon, jonguh!



11-10-2012

  • Diefstal op Venlosesteenweg te Maaseik. Mazout uit vrachtwagen gestolen. 
  • Diefstal braak op Heiweg te Maaseik. Bewoner komt omstreeks 21.15 uur thuis nadat hij om 18.30 de woning had verlaten. Hij stelt binnen een wanorde vast, kasten zijn geopend. Juwelen, geld en fototoestel gestolen. Recherche doet sporenonderzoek. 
  • Diefstal braak op Dijkweg te Maaseik. Het slachtoffer komt omstreeks 22.00 uur terug en stelt vast dat de voordeur is geforceerd. Geld en juwelen weg. Sporenopname door recherche. 
  • Diefstal op Oude Baan te Dilsen. Poging koperdiefstal op de bouwwerf van de nieuwe sociale wijk. De verdachten werden waarschijnlijk opgeschrikt door de werknemers die vroeg begonnen. De teruggevonden kabels liggen in de modder.

12-10-2012

  • Poging diefstal braak op B Philipslaan te Maaseik om 04.20 uur. Deur van nachtwinkel stond open. Er is niets ontvreemd.

Actie overlast jongerenverkeer Dekenskamp

De bewoners van de Maasweg-Dekenskamp hebben klachten over jeugdige bromfietsers die hard door de straten rijden en geen voorrang verlenen op kruispunt Dekenskamp.
Controle op bromfietsers gehouden door de lokale politie Maasland (sectie verkeer en Algemene steun Maaseik) : 14 bromfietsen werden gecontroleerd waarvan 8 bromfietsen opgedreven bleken en inbeslaggenomen voor 1 maand. Het betrof allemaal schoolgaande jongeren uit Nederland. Verdere acties zullen volgen.