dinsdag 5 maart 2013

Vrouwen en auto's, het blijft wennen.



04-03-2013

  • Niet-verzekerd voertuig op Maastrichtersteenweg te Maaseik. H.P. uit Kinrooi negeert bevel tot stoppen, bestuurster kunnen intercepteren, wagen was niet geschouwd en niet verzekerd. Haar wagen wordt getakeld. 
  • Pieletutteman op Van Eycklaan-A Claessensweg te Maaseik om 18.00 uur. Een 13-jarig meisje wordt in de buurt van de Albert Claessensweg staande gehouden door een persoon met blauwe fleece en pet. Het meisje stopt omdat ze eerst dacht dat het een agent was. De persoon liet vervolgens aan het meisje een pornofoto zien  en hij trok zijn gulp open waarop het meisje de vlucht nam. Beschrijving man : man, bruin getinte huid, zwart haar, ca 30-35 jaar, ongeveer 1,70 meter groot, normaal postuur. Hij was ter plaatse met een mountainbike. Alle nuttige info mag doorgegeven worden aan politie Maasland 089/569211. 
  • Pieletutteman op Turfgatstraat te Maaseik om 19.30 uur. Melder heeft voor zijn woning een persoon gezien die aan het masturberen was. De persoon is volledig in het zwart gekleed met donkerkleurige pet, sjaal voor zijn mond en verplaatst zich op een mountainbike van vermoedelijk ook zwarte kleur. Mogelijk zelfde persoon als hierboven. 
  • Oplichting op Kapelstraat te Dilsen. Een dame koopt wagen via internet, ze dient te betalen via Western Union, naderhand krijgen ze de vraag om nog een bedrag te storten voor transportkosten. Geen wagen en geld kwijt. 
  • Opgefokte bromfiets op Stationsstraat te Dilsen. V.J. (17j) zijn bromfiets gaat meer dan 80 km/u, takeling. 
  • Verkeersongeval op de Nijverheidslaan te Dilsen om 07.30 uur. V.C. heeft een beschadigde velg door het slechte wegdek.
 
! Opgelet !
 
Tijdens de avond en nacht van 11/03 op 12/03/2013 wordt de Maasbrug voor de eerste keer afgesloten wegens wegenwerken van 20.00 uur tot 06.00 uur.
Afhankelijk van het weer gaat dit minimum 4 nachten in beslag nemen.