woensdag 13 november 2013

Opgepast met uw trouwe vriend!


12-11-2013
  • Dierenvergiftiging op Grotlaan te Maaseik. Een bewoner van Dilsen heeft zijn hond meegenomen wanneer hij hout is gaan kappen in de Tösch te Neeroeteren. 's Avonds wordt de hond ziek. De veearts stelt vergiftiging (strychnine) vast. De hond kon niet gered worden.
  • Verkeersongeval op de Verloren Kost te Maaseik om 14.30 uur. V.L. (46j) uit Bree en R.J. (80j) komen in aanrijding tijdens het kruisen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Maaseik om 19.30 uur. V.K. (19j) rijdt richting Maasmechelen. Thv kruispunt met de Borreshoefstraat rijdt C.A. (21j) de Rijksweg richting Elen op. Het komt tot een aanrijding op het kruispunt. Ingevolge de aanrijding rijdt V.K. over de middenberm, ramt gele kegel en een D1 en komt in een weiland aan de overkant terecht. Grote ravage doch geen gewonden. Beide wagens getakeld.

13-11-2013
  • Verkeersongeval op de O Kerkstraat te Dilsen om 11.30 uur. J.M. (63j) uit Dilsen is goederen in haar koffer aan het laden. Op dat moment rijdt D.M. (69j) uit As uit parkeerstand tegen haar op. Handrem werd niet opgetrokken. J.M. raakt gewond aan haar been.
  • Diefstal op Solterweg te Maaseik. Op het erf van een landbouwbedrijf werd er een 4000l stookolie gestolen uit een mazouttank.