donderdag 3 april 2014

Gebarensirene?


02-04-2014
  • Vuurtje stoken op Herenlaakweg te Maaseik om 21.00 uur. Jongens waren aan het BBQ-en maar wisten niet dat het daar niet mocht. Ze hebben onmiddellijk alles opgeruimd en hebben de plaats verlaten.
  • Verdachte handelingen/leurhandel op Zandstraat te Dilsen om 18.30 uur. K.D. uit Nederland kunnen aantreffen. Ging van deur tot deur met schilderijtjes om geld te ronselen. Persoon aangesproken, doch geeft te kennen doofstom te zijn. Wanneer de politieploeg de plaats verlaat en op hem claxonneert, draait hij zich om en zwaait naar hen. PV opgesteld. Betrokken blijkt gekend te zijn voor gelijkaardige feiten, verdeeld over heel het land.
  • Heterdaad diefstal braak op Heulentakstraat te Dilsen om 21.00 uur. Melding door gemeentearbeider van diefstal heterdaad van metaal op containerpark. De verdachte neemt de vlucht op een scooter. De politieploegen kunnen hem onderscheppen en nemen hem mee ten burele. Huiszoeking levert nog gestolen goederen op. De 40-jarige verdachte uit Neeroeteren bekent de feiten en zal zich later voor de rechtbank dienen te verantwoorden.

03-04-2014
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen 00.30 uur. I.R. (62j) uit Maasmechelen blaast “P”, zijn Ligier wordt ingehouden.
  • Diefstal op Haverstraat te Dilsen. Bak bier uit wijklokaal gestolen.