zaterdag 25 oktober 2014

What's in a name?



24-10-2014
  • Verkeersongeval vlucht op Dekenskamp te Maaseik. Tijdens de afwezigheid van bewoner is er een onbekende met zijn voertuig tegen de garagepoort aangereden. Er is een duidelijke deuk waarneembaar. 
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 16.30 uur. K.K. (33j) uit As staat stil in de file voor de rode verkeerslichten van Rotem. G.E. (42j) komt aangereden en merkt te laat op dat de wagens voor hem stilstaan. Kop-staart aanrijding.
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed/ niet verzekerd voertuig op de Rijksweg te Dilsen om 17.00 uur. T.F. (49j) uit Maasmechelen en K.A. (31j) uit Dilsen staan stil voor de lichten. V.M. (32j) uit Dilsen rijdt hier achter op in met zijn auto. Hij legt een positieve drugstest af. Intrekking rijbewijs. Tevens geen verzekering, takeling voertuig.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 17.30 uur. D.A. (18j) reed achter een voertuig met achter haar S.J. (63j). Zij willen beiden inhalen waarbij het tot een aanrijding kwam.
  • Diefstal braak op Oude Baan te Dilsen. Tijdens afwezigheid van bewoonster werd er ingebroken in haar woning via het raam. Geld en een tablet weg.

25-10-2014
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 04.30 uur. P.A. (23j) kwam terug van nachtwerk en valt in slaap. Hij verlaat de rijbaan naar links en komt in de gracht terecht.


Van wie?

14 dagen geleden werd een koperen kruis (Christus aan het kruis) op de Kruisstraat te Maaseik gevonden. Het kruis lag op de haag. De eigenaar kan zich melden bij de politie Maasland, Maastrichtersteenweg 21 tijdens de kantooruren.