donderdag 5 mei 2016

Toepasselijke tekst!


04-05-2016
  • Verkeersongeval op de Brugstraat te Maaseik om 15.20 uur. P.A. (76J) uit Opglabbeek rijdt richting Opoeteren en komt in aanraking met overstekende fietser V.P. (16j) die licht gekwetst werd.
  • Verkeersongeval vlucht op de O Kerkstraat te Dilsen om 12.30 uur. Geparkeerd voertuig op parking Lidl wordt langs de achterzijde aangereden. De andere partij rijdt weg en hij kan ze niet meer achterhalen. Betreft een Renault van bruine kleur. Verder onderzoek.
  • Diefstal braak op Hoogbaan te Dilsen. Binnen in chiro lokaal via raam. Chips gestolen. Verder onderzoek via beeldmateriaal.
  • Verkeersongeval op Mulheim te Dilsen om 22.30 uur. U.O. (30j) rijdt over Mulheim komende van de Rijksweg. A.F. (25j) komt uit de Willibrordusstraat en wilt rechts Mulheim oprijden. Hier komt het tot een aanrijding tussen beiden waardoor het voertuig van U.O. naast de rijbaan tegen het geparkeerd voertuig van R.L. (43j) tot stilstand komt. 3 voertuigen perte totale. Takeldienst en brandweer ter plaatse.

05-05-2016
  • Nachtlawaai/Verdachte toestand op Bleumerstraat te Maaseik om 03.30 uur. Al zes uur speelt aanhoudend zelfde plaatje " I hate you I love you" in appartement van buurmeisje. Meldster heeft al aangebeld maar niets. Ze maakt zich ongerust over de jonge bewoonster. Contact. Was ergens op feestje en had in haar appartement muziek aan laten staan.