woensdag 20 juni 2018

Bankoverval?

19-06-2018

  • Verkeersongeval op Scholtisplein te Maaseik om 17.00 uur. S.P. (45j) wil vanop het Scholtisplein de rijbaan oprijden. C.W. (29j) reed met haar bromfiets over het fietspad Ophovenstraat. Ze reed links van de rijbaan aangezien ze even verderop naar de bank wilde gaan. Lichte aanrijding waarbij de bromfietster lichtgewond werd aan haar linkerbeen.
  • Verkeersongeval vlucht op Stationsplein te Maaseik om 22.10 uur. Een 16-jarige jongen fietst van rotonde richting Stationsplein. Wanneer hij rechts afdraait wordt hij aangereden door een voertuig. Dit raakt hem in de rechterflank en hij komt ten val. Hij raakt gewond en wordt meegenomen met de ambulance. Het voertuig neemt de vlucht.
  • Verdacht voertuig/openbare dronkenschap/verboden wapen op Hoogveenstraat te Dilsen om 21.50 uur. E.A. (46j) zit dronken in zijn wagen. Hij heeft ruzie gehad met zijn ex. In zijn voertuig worden twee messen aangetroffen. De man wordt overgebracht ten burele.

20-06-2018

  • Verdacht voertuig/personen/Drugs op M Koningstraat te Maaseik om 00.15 uur. Anonieme melding dat er twee verdachten een scooter hebben geplaatst thv het oud ziekenhuis. De politieploeg treft ter plaatse het voertuig. In de ruimte onder het zadel worden 40 zakjes cannabis aangetroffen. Het voertuig wordt getakeld en verder onderzoek wordt gevoerd.
  • Drugs/plantage op Klein Rootstraat te Maaseik om 10.30 uur. In het containerpark worden een 20-tal zakken gedumpt met een totaal gewicht van 380Kg. De inhoud blijken restanten van een plantage. De zakken zijn gedumpt door een drietal mannen. Een 34-jarige Maaseikenaar wordt geïdentificeerd en opgehaald. Een huiszoeking wordt uitgevoerd en verder onderzoek.