vrijdag 12 juli 2019

Even gedamd!

11-07-2019

  • Verkeersongeval op Breeërweg te Maaseik om 15.53 uur. Een 35-jarige bestuurder komt na een achtervolging door onze diensten frontaal in aanrijding met een 44-jarige tegenligger. De twee voertuigen zijn volledig vernield. De bestuurder legt een positieve drugstest af. Betrokkene wordt voor de duur van zes uren bestuurlijk van zijn vrijheid beroofd. PV’s worden opgesteld. 
  • Poging diefstal bromfiets op Walstraat te Maaseik. Schade aan de bromfiets. Verder onderzoek volgt. PV wordt opgesteld. 

12-07-2019

  • Oplichting op Kruisveldstraat te Maaseik. Na betaling van een online-bestelling, is het product nog steeds niet aangekomen. Op de blog van de firma staan nog personen die hun goederen niet gekregen hebben. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval met vlucht op Stationsplein te Maaseik. Aangifte ten burele van aanrijding van een geparkeerd voertuig door onbekende. 
  • Onopzettelijke beschadigingen op Steenweg naar Neeroeteren te Dilsen-Stokkem. Een houten plaat werd dwars in het water van de beek geplaatst, waardoor het water gedeeltelijk tegengehouden wordt. Hierdoor is de waterstand van een visvijver gedaald. Contact met plaatser van de plaat. De beek zal morgen hersteld worden.