donderdag 18 november 2010

Alles hat ein Ende...... nur die Wurst hat Zwei!

17-11-2010

  • Heterdaad winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik. Tegengehouden door bewakingsagent. B.C. en M.O. (Roemenen) stelen enkele sloffen Marlboro en 6 Poolse worsten. Verdachten worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
  • Niet-verzekerd voertuig op K Boudewijnlaan te Maaseik. R.H. uit Overpelt rijdt met niet-verzekerde lichte vrachtwagen. Tevens heeft hij vervallen rijbewijs C. Voertuig getakeld.
  • Heterdaad poging diefstal aanhangwagen op Eekhoornlaan te Dilsen. Tijdens patrouille wordt voertuig opgemerkt, betrokken bij een poging diefstal aanhangwagen. De politieploeg wil het voertuig controleren maar het onttrekt zich aan controle. Er volgt een achtervolging door verschillende ploegen. Op Heuvelsven kan het voertuig onderschept worden. In het voertuig worden verboden wapens, reproductiekentekens en inbrekersmateriaal aangetroffen. Verdachten worden gearresteerd. L.M. (20j) uit Dilsen en Z.W. (40j) uit Heeswijk (NL) bekennen, ook de diefstal van maandag in de kasteeldreef. Ze worden nog gelinkt aan andere diefstallen. Zij dienen zich later voor de rechtbank te verantwoorden.
  • Vandalisme op Steenkuilstraat te Dilsen. Betreft het stuksteken van twee autobanden.
  • Plantage op Reselt te Dilsen. Aantreffen weedplantage van 650 planten in woning. De bewoner bekent de feiten en zal zich later voor de rechtbank dienen te verantwoorden.
18-11-2010

  • CO-Intoxicatie/plantage op Speltstraat te Dilsen. Drie personen worden met CO-vergiftiging naar ziekenhuis overgebracht. De politieploeg dient ook een medische controle te ondergaan na hun tussenkomst. In de woning werd een in aanbouw zijnde weedplantage aangetroffen, verder onderzoek wordt gevoerd.