donderdag 10 januari 2013

Een spoor van planken ...

09-01-2013
  • Drugs op Ervenstraat te Maaseik. Op het Kruispunt met de Vennendijk zou een persoon onder invloed van drugs staan. Niemand meer kunnen aantreffen.
10-01-2013
  • Niet verzekerd voertuig op Pieter Geunsstraat te Maaseik om 08.46 uur. Naar aanleiding van recente klachten inzake het rijgedrag van de bestuurders van bromfietsen op de Weertersteenweg hebben wij tijdens de schooluren een actie gedaan. Resultaat 8 bromfietsen gecontroleerd, waarvan er 2 in overtreding waren. Bromfietsen werden getakeld. PV’s werden opgesteld.
  • Verlies lading op Stationsplein te Maaseik om 8.30 uur. Een partij planken is op de rijbaan terecht gekomen en op het fietspad. Het betreft een tiental planken waarin nagels zitten, verspreid over enkele meters. Wij verplaatsen deze planken uit veiligheidsoverwegingen en leggen ze buiten de rijbaan. Stad Maaseik werd in kennis gesteld.
  • Overlast jongeren op Koning Boudewijnplein te Dilsen-Stokkem. Er wordt melding gemaakt dat jongeren bommetjes gooien ter hoogte van de sporthal. Enkele personen werden aangetroffen. De bommetjes werden afgenomen. Ook een brievenbus werd vernield. Verder onderzoek hierin volgt.
  • Niet verzekerd voertuig op Boslaan te Dilsen-Stokkem. Tijdens verkeerstoezicht bemerken wij een voertuig lichte vracht in slechte staat van onderhoud. Bij nazicht blijkt dat de technische schouwing en de groene verzekeringskaart verlopen zijn. Het voertuig wordt getakeld. PV wordt opgesteld.