zaterdag 27 april 2013

Breekend!



26-04-2013

  • Verkeersongeval op de O Ophoverbaan te Maaseik om 17.00 uur. C.M. uit Heijthuyzen (NL) heeft in omheining gereden, EAF. 
  • Verkeersongeval op de Kanaalstraat te Maaseik om 20.30 uur. C.J. (20j) is door het nat wegdek tegen een verkeersbord aangereden, EAF. 
  • Verkeersongeval op de Kanaalstraat te Maaseik om 21.00 uur. S.E. (33j) ziet te laat dat er een voertuig stil staat op de rijbaan om links af te draaien. Hij wil een aanrijding vermijden en wijkt uit naar links doch komt dan frontaal in aanrijding met N.H. (25j) uit Kinrooi. Deze laatste raakt gekneld in voertuig en wordt zwaar gekwetst naar het ziekenhuis gevoerd, zijn passagier werd licht gekwetst.


Slimactie dd 26-04-2013 van 21.00 tot 03.00 uur.


  • Niet-verzekerd voertuig/negeren bevel op Diestersteenweg te Maaseik. Tijdens Slim aktie ontwijkt C.D. (34j) uit Maaseik het dispositief op de Diestersteenweg. Ploeg kan betrokkene onderscheppen. Keuring verlopen en geen geldige verzekering, takeling voertuig. 
  • Negeren bevel/Onverantwoord rijgedrag/Sturen onder invloed/drugs op Diestersteenweg te Maaseik. Tijdens Slim Aktie vertraagt D.J. (21j) uit Bree om vervolgens vol gas door te rijden. Een inspecteur dient aan de kant te springen. Achtervolging, bestuurder neemt volledige breedte van rijbaan in om te verhinderen dat hij ingehaald wordt. Uiteindelijk onderschepping. Betreft allen jongelui uit Bree. Bestuurder D.J. is onder invloed en zijn rijbewijs wordt ingetrokken. Eén van de twee passagiers is in het bezit van drugs.


PV snelheid : 21 op 198 gecontroleerde vtgn.
Ademtesten : 86
PV Waarschuwing : 4
OI : 1
Drugstesten : 2x waarvan 1 positief, overtreedster haar rijbewijs werd ingetrokken, tevens werd haar voertuig getakeld wegens niet-verzekering.