zaterdag 30 november 2013

Let op voor helpende handen!

29-11-2013
  • Gauwdiefstal op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 14.46 uur. S.L. (72j) werd door een Franstalig meisje benaderd om een petitie te tekenen. Toen betrokkene haar identiteitskaart nam, "hielp" het meisje haar. Er werd op deze manier een hoeveelheid geld uit haar portefeuille gestolen. Verder onderzoek volgt.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 18.09 uur. Betreft een aanrijding tussen 2 voertuigen. C.J. (75j) legt een positieve ademtest af. Rijbewijs wordt ingehouden.
  • Verkeersongeval op Diestersteenweg te Maaseik om 19.25 uur. S.J. (29j) is met haar voertuig tegen de gevel van een huis gebotst. De woning vertoont behoorlijke schade, maar is nog bewoonbaar. Geen gekwetsten. PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Volmolenstraat te Maaseik om 23.08 uur. I.C. (27j) uit Italië raakt met haar voertuig ter hoogte van de bocht aan de Volmolen van de weg en belandt in de weide op een hoop stenen. Het voertuig werd getakeld. Bestuurster legde een positieve ademtest af en kreeg hiervoor een onmiddellijke inning.