dinsdag 3 december 2013

Sterkte.


02-12-2013
  • Verkeersongeval op de Molenveldlaan te Maaseik om 15.50 uur. S.A. (80j) rijdt richting Neermolenweg. Aan de rechterzijde van de rijbaan ziet zij 2 fietsers en scootmobiel van H.L. (83j). H.L. slaat op een gegeven moment linksaf richting Molenveldlaan. S.A. kan niet meer tijdig stoppen en het komt tot aanrijding op het midden van de rijbaan. H.L wordt met lichte hoofdwonde naar Maaseik gebracht. 
  • Arbeidsongeval op Hoeveweg te Dilsen. M.N. (27j) uit Wellen traint en rijdt paarden in een manege. Hij komt ten val tijdens een training en loopt een zware hoofdwonde op. Aanwezigen dienen eerste zorgen toe, slachtoffer wordt overgebracht per ambulance naar ziekenhuis Genk. Parket werd ingelicht, slachtofferzorg werd in kennis gesteld. De arbeidsinspectie komt ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Het slachtoffer werd geopereerd en is in levensgevaar.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 17.15 uur. Vrachtwagenchauffeur S.V. (23j) uit Almelo (Nl) stopt voor een voetganger die de straat wil oversteken (oversteekplaats). Hij stopt. Onmiddellijk nadien hoort hij een voertuig remmen en een slag.  Bestuurster V.M. (69j) is met hoge snelheid onder de oplegger terechtgekomen. Gewond naar ziekenhuis Maaseik.

03-12-2013
  • Diefstal braak op Borreshoefstraat te Dilsen. Inbraak in handelszaak, geld en juwelen weg.
  • Verkeersongeval vlucht op de Verloren Kost te Maaseik om 05.30 uur. Geparkeerd voertuig werd door onbekende aangereden.
  • Niet-verzekerd voertuig op Maastrichtersteenweg te Maaseik. H.R. uit Genk bestuurt niet-verzekerd voertuig, takeling.
  • Verkeersongeval op de Brugstraat te Maaseik om 11.00 uur. A.D. (21j) rijdt als laatste voertuig in een file van vier. D.L. (22j) uit Meeuwen rijdt als tweede voertuig. Op zeker moment haalt A.D. de file in. Op het moment dat hij naast het tweede voertuig komt, haalt D.L. eveneens het voorliggende voertuig in. Beiden komen met elkaar in aanrijding. EAF.