donderdag 19 juni 2014

Een wereld van verwonderingen...

18-06-2014
  • Oplichting op Achter het Kerkhof te Maaseik. P.J. koopt kaarten voor de Efteling op het internet. De kaarten werden betaald doch niet ontvangen. PV werd opgesteld. 
  • Verdachte gedragingen/Aantreffen geseind persoon op Markt te Maaseik. Verdachte geeft de feiten van winkeldiefstal toe en heeft de schade vergoed en de boete betaald.
19-06-2014
  • Sturen onder invloed op B Philipslaan te Maaseik. L.J. uit Nederland legt een positieve ademtest af. Onmiddellijke inning uitgeschreven.
  • Overlast jongeren op Frederik Maldersstraat te Maaseik. Een aantal jongeren lopen aan veldweg Verloren Kost rond. Ze maken lawaai en gooien met stenen. Patrouille in de omgeving gedaan. Jongeren niet meer kunnen aantreffen - er werd geen schade aangericht.

Vital vindt: "Engeland wint."

Waarschuwing

De politiezone heeft enkele meldingen binnengekregen over leurders die langs de weg of op opritten kookmateriaal (potten, pannen, bestek, keukenmessen, ...) te koop aanbieden.

Enkele mannen bieden deze spullen aan, die zogezegd overgebleven zijn van een beurs. Vanuit de koffer van hun voertuig verkopen ze deze items. Men vraagt om te betalen via cash of via een betaalterminal.

Let op bij deze praktijken! Het betreft hier oplichting.
Bij dergelijke handelingen kan u steeds onze diensten inlichten via het algemeen nummer 089/569.211.