vrijdag 11 juli 2014

Iets gezien? Bel AUB!


10-07-2014
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.50 uur. S.P. (74j) staat stil aan de verkeerslichten. M.A. (23j) uit Lanaken rijdt in op het voertuig voor hem.
  • Sturen onder invloed op Venlosesteenweg te Maaseik. C.A. (25j) uit Kinrooi legt positieve drugstest af. Intrekking rijbewijs.
  • Diefstal geweld op Rijksweg te Dilsen om 14.45 uur. De bewoonster wordt gedwongen de kluis te openen en een som geld te overhandigen. De daders betreffen twee manspersonen. Bij de diefstal werd gebruik gemaakt van een witte lichte vrachtauto (camionette), vermoedelijk type Citroën Berlingo of Peugeot Partner. Het voertuig werd gezien ter hoogte van de parkeerstrook langsheen de Rijksweg, in de buurt van Rachels. Vermoedelijk waren er twee verdachten bij betrokken, gekleed in donkere kledij. Beiden waren mogelijks al drager van bivakmuts en handschoenen. Alle nuttige informatie met betrekking tot het beschreven voertuig en verdachten is welkom bij de lokale politie Maasland, op het algemeen nummer 089/56 92 11. Discretie wordt verzekerd.

11-07-2014
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 02.40 uur. E.P. (45j) uit Genk is met zijn voertuig tegen de rotonde gereden op de Boslaan ter hoogte van ROFIX. Bestuurder blaast “P”. Intrekking rijbewijs.