dinsdag 14 oktober 2014

F.F. opletten!


13-10-2014
  • Onverantwoord rijgedrag/Niet-verzekerd voertuig op Stationsstraat. Controle bromfiets A. A.A. (19j) uit Maasmechelen kan geen verzekering / gelijkvormigheid / eigendomsbewijs voorleggen. Bromfiets dient gestart te worden met een schroevendraaier. Takeling.
  • Drugs/handel op Prinsenhof te Maaseik. Controle van 3 personen op de Wal. Zijn in bezit van enkele zakjes cannabis en een grote som geld. PV.
  • Verkeersongeval op de Weertersteenweg te Maaseik om 16.30 uur. B.B. (17j) reed met zijn bromfiets over de Weertersteenweg en wordt aangereden door C.C. (31j) dewelke links de Bosmolenlaan indraait.
  • Verdachte gedragingen/Pogingen inbraak? Op A Sauwenlaan te Dilsen om 22.30 uur. 2 kinderen (zigeunertypes) zijn aan woningen gaan aanbellen. Telkens was er iemand thuis. De kinderen zijn vervolgens in een onbekend voertuig gestapt en weggereden.  Patrouille doch niemand meer kunnen aantreffen.

14-10-2014
  • Verdacht voertuig op Kantonsweg te Dilsen om 02.00 uur. Een bewoonster meldt dat ze vannacht om 02.00 uur iets gehoord heeft aan de woning. Het vliegenraam lag op de grond, er reed een grijze camionette (nummerplaat niet gekend) langzaam voorbij de woning, verder niets gemerkt.
OPGELET!

Indien u verdachte personen, voertuigen of gedragingen bemerkt, aarzel niet om de politie te contacteren op het telefoonnummer 101.
Indien voertuig probeer de nummerplaat te noteren en alle mogelijke informatie die tot identificatie zou kunnen leiden.