zaterdag 1 november 2014

Aldidaniespringt.. Aldidaniespringt is..


31-10-2014
  • Verdachte gedragingen/aantreffen geseind persoon op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 15.55 uur. De politieploeg bemerkt een raar persoon thv de bushalte aan de Aldi. Hij valt voortdurend en springt dan weer recht. Hij weigert zich te identificeren. Betrokkene geboeid en overgebracht ten burele. In amigo ter ontnuchtering. PV dronkenschap. Hij stond tevens geseind voor het ondergaan van 2 rijverboden.
  • Vandalisme op Berkendijk te Maaseik. Jongeren hebben vernielingen aan een zomerhuisje aangebracht.  
  • Sturen onder invloed op Stationsplein te Maaseik. B.J. (58j) blaast P. Tevens keuring voertuig verlopen én de geldigheid van het rijbewijs ! Takeling voertuig.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 15.30 uur. G.B. (47j) uit Lanaken fietst over de Europalaan richting Dilsen. Thv het kruispunt met de Pannenhuisstraat werd hij aangereden door de wagen van V.J. dewelke vanaf het industrieterrein kwam en in de richting van de Boslaan wilde rijden. EAF.

01-11-2014
  • Verkeersongeval op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 04.30 uur. M.W. (32j) uit Bilzen verliest thv het rondpunt te Heppeneert de controle over zijn stuur. Hij rijd rechtdoor op het rondpunt en komt in aanrijding met de borduur. Hierdoor wijkt hij uit naar rechts en rijdt nog 2 verkeersborden aan. Geen gekwetsten. Hij blaast “P”. Inhouding rijbewijs + Takeling.
  • Verkeersongeval op de Weertersteenweg om 04.12 uur. Ploeg NOL stelt vast.