dinsdag 31 mei 2016

Oldtimertreffen!


30-05-2016
  • Vandalisme op Lekkerstraat te Maaseik. Gemeenschappelijke inkomdeur van appartementsgebouw werd beschadigd.
  • Defect voertuig op Opoeterseweg te Maaseik om 20.00 uur. Tijdens patrouille rijdt de politieploeg achter een voertuig met een enorme rookontwikkeling. Interceptie. Rechter voorband was volledig kapot en bestuurder wilde het voertuig nog tot bij zijn werkgever rijden. Aangemaand het voertuig te parkeren en met een krik ter plaatse te komen om wiel te vervangen.
  • Verkeersongeval op de Heerstraat te Dilsen om 15.50 uur. G.D. (16j) wilde met zijn bromfiets een show geven en is van de rijbaan geraakt. Vervolgens is hij zwaar ten val gekomen. Naar het ziekenhuis voor verzorging.
  • Niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen om 19.00 uur. J.M. (42j) heeft geen inschrijving, geen verzekering en zijn keuring is vervallen.

31-05-2016
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 09.45 uur. T.D. (92j) reed over de Rijksweg in de richting van Lanklaar, dit op de rechter rijstrook. Hij was echter te ver en wilde zich omdraaien maar net op dat moment rijdt S.J. (85j) op de linker rijstrook in dezelfde rijrichting hem voorbij. T.D. merkte dit niet op en kwam in aanrijding met S.J.. EAF.
  • Verkeersongeval op Engerhoven te Maaseik om 12.15 uur. K.C. (17j) reed met zijn bromfiets over het fietsroutenetwerk in de richting van Dilsen. Thv de Wurfeldermolenweg stopt hij niet om voorrang te verlenen aan L.C. (42j) die in de richting van de Maastrichtersteenweg reed. K.C wordt met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.