zaterdag 12 november 2016

Hij bakte het al te bruin!


11-11-2016
  • Val persoon op Scholtisplein te Maaseik om 17.00 uur. Een 82-jarige man is tijdens een wandeling gevallen nadat hij duizelig werd. Overgebracht naar het ZMK.
  • Drugs op Acht Meilaan te Maaseik om 22.30 uur. Ctl geparkeerd voertuig dat op het trottoir staat. Bij de bestuurder en een passagier wordt een hoeveelheid drugs aangetroffen.
  • Opzettelijke slagen op Sportlaan te Maaseik om 23.50 uur. Er is een vechtpartij geweest tussen een groep jongeren. Enkele zijn ter verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De betrokken partijen zullen later gehoord worden.  

12-11-2016
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed op de Rijksweg te Dilsen om 02.40 uur. Bestuurder D.J. (41j) is zelf uit het voertuig geraakt. Hij is met zijn voertuig rechtdoor gereden op de rotonde om vervolgens door een omheining te rijden en zich in een gevel van een woning te boren om tot stilstand te komen in de keuken van de woning. Hij blaast P en zijn rijbewijs wordt ingetrokken. De woning is onbewoonbaar en de bewoners vinden voorlopig onderdak bij familie.