zondag 4 december 2016

Rotonde? Waar?

03-12-2016
  • Verkeersongeval stoffelijk op Soerenbosweg te Dilsen-Stokkem om 12.36 uur. Betreft een ongeval te wijten aan het niet verlenen van de voorrang van rechts. Takeling voertuig. De bestuurders legden een negatieve ademtest af. EAF werd ingevuld.
  • Verkeersongeval op Neermolenstraat te Maaseik om 14.59 uur. S.M. (48j) rijdt tegen de geparkeerde aanhangwagen van P.J. (19j) uit Opglabbeek. Betrokkene werd verblind door de laagstaande zon. Ziekenwagen rijdt. PV werd opgesteld.
  • Niet ingeschreven voertuig op Houwstraat te Maaseik. Takeling van een voertuig zonder kentekenplaten op vermoeden van niet-verzekering.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Heppersteenweg te Maaseik. De geparkeerde wagen van A.M. (43j) werd aangereden. PV werd opgesteld.
  • Nachtlawaai op Driepaal te Dilsen-Stokkem om 21.52 uur. Op de parking van de Driepaal zijn ze vuurwerk aan het afschieten. Niemand meer aan te treffen.
04-12-2016
  • Verkeersongeval met vlucht op Dorpsstraat te Dilsen-Stokkem om 01.50 uur. De buitenspiegel van het voertuig van C.N. werd afgereden. Verder geen schade. PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 06.10 uur. J.L. (57j) uit Maasmechelen, miste de rotonde aan de Boslaan. De bestuurder legde een positieve ademtest af, met een onmiddellijke intrekking van het rijbewijs tot gevolg. Het voertuig was niet meer rijvaardig en werd getakeld. PV werd opgesteld.

Resultaten verkeersactie zaterdag 03/12/2016
* Alcoholcontrole:
-    17 samplertesten: 3 x Positief – 14 x Safe;
-    Ademanalyses: 2 x Safe – 2 x Positief (1 x intrekking rijbewijs – 1 x inhouding rijbewijs);
* Drugs in het verkeer: 1 x Positief (onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen);
* OI: 1 x onaangepaste snelheid – 1 x gebruik buitenlands voertuig – 1 x fietsen zonder licht – 2 x gsm – 2 x gordeldracht;
* Gerechtelijk: 1 x bezit verdovende middelen.