zaterdag 30 september 2017

Of twee batjes?


29-09-2017

  • Val persoon op Bosstraat te Maaseik om 10.50 uur. Een 76-jarige dame is val gekomen, is overgebracht naar ZMK.
  • Verkeersongeval op Tivoli te Dilsen om 15.20 uur. Fietsers T.B. (15j) uit As en B.M. (65j) rijden beiden op het jaagpad in een andere richting. De jongeman wijkt op een gegeven moment van zijn rijstrook af en rijdt in op zijn tegenligger. Beiden komen ten val en hebben wonden aan hun aangezicht en gaan mee met de ambulance.
  • Verkeersongeval vlucht op de Boslaan te Dilsen om 19.00 uur. S.M. (49j) reed richting Dilsen. Om een onduidelijke reden komt het tot een aanrijding met het voertuig dat achter hem rijdt. Na de aanrijding zet slachtoffer zijn voertuig aan de kant. Het aanrijdende voertuig rijdt echter gewoon verder zonder te stoppen. Tijdens de aanrijding is het aanrijdende voertuig de voorste kentekenplaat verloren. Bestuurder S.M. (57j) thuis kunnen aantreffen. Hij erkent de feiten. PV.
  • Sturen onder invloed/gewapende weerspannigheid/wapens op Rijksweg te Dilsen om 23.50 uur. Tijdens een verkeerscontrole op de Rijksweg wil de politieploeg overgaan tot controle van een voertuig. Een voertuig komt met hoge snelheid aangereden en de inspecteur kan nog net wegspringen om een aanrijding te vermijden. Een korte achtervolging leidt tot interceptie van het voertuig. B.S. (22j) en W.N. (24j) zijn reeds uit het voertuig en geen van beiden wil zeggen wie gereden heeft. Fouille voertuig levert twee bats en twee messen op. Beiden worden gearresteerd, beiden blazen positief. Verder onderzoek. 

30-09-2017

  • Verdachte gedragingen/dronken persoon op Kempenweg te Maaseik om 01.50 uur. Een gebuur meldt dat iemand aan de poort bij de buren staat, maakt huilende geluiden. Politieploeg ter plaatse. Voor de poort treffen ze een beregende paraplu, een bril en som geld aan. Rondgang om en in woning. Niemand aan te treffen. Dan hoort de ploeg een geluid aan de garagepoort.  Betreft de bewoonster dewelke doorweekt is van de regen en behoorlijk in de olie is. Ze is helemaal het noorden kwijt en heeft een hele poos door de regen gelopen mits ze de code van de poort vergeten was en geen sleutel had.