woensdag 21 maart 2018

AH, biertrapt!

20-03-2018

  • Winkeldiefstal?/overlast op K Aertsplein te Maaseik om 15.00 uur. In de AH is een klant die al meermaals werd betrapt met het drinken van bier in de winkel. Betrokkene heeft de kassabon bij van 6 blikjes bier en hij heeft er op dat moment nog 4 bij. Aan de kassa wordt meegedeeld dat hij alles betaald heeft. Betrokkene wordt aangesproken dat hij geen blikken mag leegdrinken zolang hij nog in de winkel is.
  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik om 16.30 uur. Winkeldetective Colruyt betrapt twee mannen van Moldavische en Roemeense afkomst wanneer ze enkele USB-sticks en een SD kaart stelen. PV opgesteld.
  • Vandalisme op Zandbergerstraat te Maaseik om 23.45 uur. Drie banden van wagen werden afgelaten, tevens kras op portier.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 19.20 uur. C.C. (79j) komt met zijn wagen uit de Europalaan gereden en wil links afslaan richting Maaseik. Hij rijdt de Rijksweg op en merkt fietser M.A. (18j) op de oversteekplaats voor fietsers niet op met een aanrijding tot gevolg. De fietser raakt gewond en wordt door de ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis.