zaterdag 28 april 2018

Profile? Dom!


27-04-2018

  • Poging diefstal braak op Broekstraat te Maaseik om 16.00 uur. Vijf inkepingen van een schroevendraaier aan het garageraam. Daders niet binnengeraakt.
  • Verkeersagressie op de Boslaan te Dilsen om 17.30 uur. Een man uit Kinrooi reed op de Boslaan, komende van GENK richting de turborotonde te LANKLAAR. Op dat moment reed er een voertuig kort achter hem. Dat voertuig probeerde hem in te halen doch kon hier niet in slagen. Gezien het drukke verkeer stond iedereen stil in een file. Het voertuig stopte achter hem. Er stapte iemand uit dat voertuig. Die persoon liep vloekend en tierend naar hem toe en begon op zijn auto te stampen. Het slachtoffer heeft onmiddellijk de portieren van zijn voertuig afgesloten. Na enkele stampen te geven is de persoon terug in zijn voertuig gestapt en is tegen hoge snelheid over het rechts gelegen fietspad weggereden. Verder onderzoek.
  • Opgefokte bromfiets/sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen om 20.15 uur. V.P. (38j) zijn brommer is opgedreven. Hij legt bovendien een positieve drugtest af. Takeling.