zondag 17 maart 2019

Omgekeerde wereld?


16-03-2019

  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik om 14.55 uur. Winkeldetective stelt een diefstal vast van een USB stick. Na de kassa werd dader staande gehouden door de winkeldetective. De dader rukt zich los en zet het op een lopen. Getuige ziet dat dader USB stick in de planten gooit en ziet hem in een voertuig stappen en verlaat de plaats. Voertuig stat op naam van een bewoner uit Horst (NL). Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Borglaan te Maaseik om 21.40 uur. Geparkeerd voertuig is vooruit tegen een ander voertuig gerold. EAF.

17-03-2019

  • Vechtpartij op Sportlaan te Maaseik om 03.30 uur. Ter plaatse is er wat duw- en trekwerk geweest tussen enkele jongeren na afloop van de fuif. 
  • Moeilijkheden met dronken persoon op Fortstraat te Maaseik om 11.30 uur. Een dronken 46-jarige vrouw bevindt zich op de openbare weg. Naar huis gebracht en zoon verwittigd.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 10.15 uur. V.K. rijdt de vanuit Dilsen de parking van de GB op. Zij rijdt nog in voor het voertuig van D.I (18j) die uit de richting Opoeteren komt. D.I. rijdt ook de parking van GB op. Met het uitwijken naar links komt hij in aanrijding met een geparkeerde wagen.