maandag 20 mei 2019

Verontrustende Opvoedings Situatie!

19-05-2019

  • Diefstal op Boomgaardstraat te Maaseik om 11.15 uur. Nummerplaten van Alfa Romeo werden gestolen.
  • Sturen onder invloed op B Philipslaan te Maaseik om 12.30 uur. Tijdens een verkeerscontrole bemerkt de politieploeg in de tegenstelde rijrichting een voertuig dat zich snel parkeert bij het opmerken van de controle. Interceptie, bestuurder V.Y. (59j) blaast P. Intrekking rijbewijs.
  • Storm/Waterschade op Neeroeterenstraat te Maaseik om 20.00 uur. Vanuit de hoger gelegen velden komt het water de straat opgelopen. De duikers kunnen de hoeveelheid water niet slikken waardoor een gedeelte van de weg onder water komt te staan. Geen gevaar voor het verkeer en na verloop van tijd normaliseert de situatie. Brandweer ter plaatse.
  • Moeilijkheden met dronken persoon/sturen onder invloed op de Stokkemerbaan te Dilsen om 22.00 uur. Tijdens patrouille in de omgeving bemerkt de politieploeg een fietser op in de richting van Rotem. De fietser heeft zowel de pechstrook als fietspad nodig om zijn weg te kunnen volgen. Interceptie. De fietser stopt doch heeft moeite om fatsoenlijk tot stilstand te komen en zijn fiets recht te houden. Eenmaal ter hoogte van de fietser merken we op dat achterop de fiets een fietsstoeltje is bevestigd met daarin een kind. De 41-jarige man en zijn 6-jarig zoontje uit Opitter worden mee ten burele genomen. De man blaast P en zijn rijbewijs wordt ingetrokken. Er wordt tevens een VOS proces-verbaal opgesteld.

20-05-2019

  • Vandalisme op Rijksweg te Dilsen om 10.40 uur. Dakraam en dakpannen beschadigd bij de school.
  • Verkeersongeval vlucht op de Houwstraat te Maaseik om 8.50 uur. De omheining van een bewoner wordt over een afstand van 30 meter omgereden. De overtreder verliest hierbij zijn nummerplaat. Bestuurder betrof een 29-jarige man uit Dilsen. Verder onderzoek wordt gevoerd.