zondag 25 oktober 2020

Die hebben zich in hun vingers gesneden!

24-10-2020

  • Sluikstorten op Kanaalstraat te Maaseik om 13.45 uur. Lekkende autobatterij langs het jaagpad. Brandweer ruimt op.
  • Verdacht voertuig/niet-verzekerd voertuig op G Geerstraat te Maaseik om 16.40 uur. Voertuig heeft een raam dat openstaat. Voertuig is niet slotvast en heeft geen geldige documenten in het voertuig. Wordt getakeld op vermoeden niet verzekerd. Verder onderzoek.
  • Verdachte gedragingen op Pelserstraat te Maaseik om 18.40 uur. Melding van heterdaad diefstal op de Pelserstraat, man zou een voertuig aan het opendoen zijn met een ijzertje. Ter plaatse blijkt dat man van eigenaar voertuig op de Pelserstraat lak aan het bijwerken is aan het voertuig. Melder heeft het verkeerdelijk opgemerkt.
  • Vechtpartij/gewapende weerspannigheid/aantreffen geseind persoon op Akkerstraat te Maaseik om 21.00 uur. M.P. uit Oudsbergen en S.P. hebben een gemeenschappelijke ex-vriendin. M.P. gaat over een geschil verhaal halen bij S.P. Het gesprek zou ontaard zijn waarop S.P. met een mes en schaar in de aanval gaat. De politieploeg wordt eveneens bedreigd en de man wordt overmeesterd en gearresteerd. M.P. wordt overgebracht naar PZ Carma waar hij over andere feiten nog gehoord dient te worden. Parket werd ingelicht, verder onderzoek. 
  • Diefstal fiets?? op K Albertlaan te Maaseik om 23.00 uur. Meldster ziet 2 jongens wandelen met groene oma-fiets. Ter plaatse. Twee jongeren hebben de fiets van een nichtje opgehaald. Nichtje werd opgebeld, haar beschrijving van haar fiets komt overeen met de fiets van de jongens. Niets aan de hand.
  • Verkeersongeval op de N Parklaan te Dilsen om 22.50 uur. G.K. (18j) uit Oudsbergen belandt in de gracht. Familie trekt met vrachtwagen de auto uit de gracht.

25-10-2020

  • Corona op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 00.30 uur. Twee boetes geïnd inzake negeren avondklok.