zondag 1 augustus 2021

Bel me, schrijf me...

31-07-2021

  • Misbruik van vertrouwen op Dilserweg te Maaseik. Het slachtoffer heeft iets te koop aangeboden op 2dehands.be. Er is reactie geweest en er moest een account aangemaakt worden, zogenaamd van DPD. Er volgen enkele handelingen met het bankkastje. Betrokkene stelt later vast dat er enkele betalingen met bankcontact gebeurd zijn. PV wordt opgesteld.
  • Misbruik van vertrouwen op Acht Meilaan te Maaseik. Het slachtoffer wou een spel kopen via Facebook. Betrokkene moest via een link de bankkaartgegevens doorgeven. Een geldbedrag werd van de rekening gehaald. PV wordt opgesteld.
  • Wegvervorming op Nachtegaallaan te Dilsen-Stokkem om 15.05 uur. Ter plaatse: betreft een gat buiten de rijbaan waar reeds een plaat over ligt met 2 betonblokken erbovenop. De stad Dilsen-Stokkem wordt in kennis gesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Schoolstraat te Dilsen-Stokkem om 21.25 uur. Bij onze aankomst waren beide partijen reeds begonnen met invullen van het EAF. Men vraagt enkel hulp inzake regeling takeling van de voertuigen. Beide voertuigen werden getakeld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Stadsgraaf te Dilsen-Stokkem om 21.55 uur. Een 38-jarige bestuurder uit Diepenbeek rijdt een geparkeerd voertuig aan. Beide voertuigen zijn totaal verlies. De bestuurder verlaat de plaats. Hij laat alleen een telefoonnummer achter. PV wordt opgesteld.
  • Onbepaald alarm op Zandbergerstraat te Maaseik om 23.55 uur. Elk uur gaat een alarm af van een gele truck met Nederlandse nummerplaat. Het nummer op de vrachtwagen werd gebeld. De chauffeur gaat door de baas gecontacteerd worden.