woensdag 8 juni 2022

No-gocar?

07-06-2022

  • Verkeersongeval op de Derde Straat te Maaseik om 21.45 uur. Bromfietser B.M. (21j) uit Oudsbergen, kwam van Elen en reed richting Derde straat. Hij schrok toen M.M. (33j) vanuit de Derde straat kwam gereden en is gevallen toen hij hevig remde.  
  • Verkeersongeval op de Markt te Maaseik om 22.35 uur. B.A. (18j) wil via de Bosstraat de Markt oprijden. Het toegangspaaltje gaat naar beneden. Wanneer hij over het paaltje rijdt gaat dit echter terug omhoog waardoor zijn voertuig beschadigd raakt aan de onderzijde. Voertuig niet meer rijvaardig. Paaltje ook beschadigd en buiten werking.

08-06-2022

  • Verkeersongeval op de Dilserweg te Maaseik om 7.30 uur. Vrachtwagenbestuurder A.C. (37j) uit Beringen rijdt tijdens een maneuver op de verhoogde middenberm achteruit tegen een verlichtingspaal welke hierdoor terecht komt op de werkcamionette van K.J. (52j) die richting Dilsen rijdt.
  • Verkeersongeval op de Ketelstraat te Maaseik om 9.50 uur. G.D. (37j) uit Tongeren wilde oversteken achter de vrachtwagen om aan de overkant van de straat vuilniszakken op te pikken. Hierbij wordt hij aangereden door het voertuig van M.A. (32j) uit Bree. Overgebracht naar het ziekenhuis.