donderdag 1 september 2022

De hielen gelicht...

31-08-2022

  • Diefstal met braak op Venlosesteenweg te Maaseik om 8.45 uur. Onbekende verdachten forceren een poort en stelen uit een berghok verscheidene handwerktuigen. Vervolgens maken ze een gat in de omheining om toegang te krijgen tot het naastgelegen bedrijf. Hier forceren ze een deur, waarna ze nog bijkomend materiaal stelen. PV’s worden opgesteld. Verder onderzoek volgt.
  • Verkeersongeval op Haagstraat/Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 14.11 uur. Twee fietsers reden zonder te stoppen de Hoogbaan op. Op dat moment reed een vrachtwagen voorbij, waarbij het tot een aanrijding kwam en de fietsers ten val komen. Ze hadden enkele schaafwonden en gingen ter controle naar het ziekenhuis. De partijen gingen het onderling regelen.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Weg naar As te Maaseik om 14.19 uur. Een 20-jarige bestuurster schatte bij het indraaien de afstand tot een verlichtingspaal verkeerd in, waarbij het tot een aanrijding met de paal komt. De verantwoordelijke was reeds ter plaatse om een EAF te vervolledigen. Een ademtest resulteerde negatief.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg/Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 18.20 uur. Betreft een kettingbotsing tussen 3 voertuigen. Hiervan werden 2 voertuigen getakeld. Iedereen legde een negatieve ademtest af. De verzekeringen waren in orde. Het EAF werd ingevuld.
  • Val van een fietser op Stadsgraaf te Dilsen-Stokkem om 22.10 uur. Een 68-jarige fietser komt ten val en wordt meegenomen met de ambulance ter verzorging.

01-09-2022

  • Waterlek op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 3.23 uur. Wij merken een waterlek op tijdens patrouille. De watergroep is ter plaatse gekomen om het lek te dichten.
  • Winkeldiefstal op Bloemendaal te Dilsen-Stokkem om 11.36 uur. Een winkelkar wordt met inhoud achtergelaten. Wij treffen 2 verdachten aan. Betrokkenen worden meegenomen ten burele voor verder onderzoek. PV wordt opgesteld.