zondag 19 november 2023

Een raad: vluchten helpt niet.

18-11-2023

  • Verkeersongeval stoffelijk op Dorpsstraat te Dilsen-Stokkem om 14.45 uur. Een 38-jarige bestuurder uit Lochristi wordt onwel en rijdt tegen de gevel van een gebouw op. Betrokkene gaat mee met de ambulance voor controle. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Dorpsstraat te Dilsen-Stokkem om 15.45 uur. Tijdens verkeersregeling van het voorgaande ongeval, botsen twee andere niet betrokken voertuigen tegen elkaar. Eén der partijen neemt de vlucht. Er volgt een korte achtervolging, doch we kunnen het voertuig niet meer aantreffen. Verder onderzoek volgt en PV wordt opgesteld.
  • Dierenbescherming op Vilvertstraat te Dilsen-Stokkem om 17.45 uur. Een hert zit vast in een poort. Het Natuurhulpcentrum bevrijdt het hertje en ze nemen het dier mee. Het hert werd losgelaten in een bosrijk gebied.
  • Dronken sturen op Wal, kruispunt met Stadsgraaf, te Dilsen-Stokkem om 19.10 uur. Een 52-jarige bestuurder uit Lanaken legt een positieve ademanalyse af, nadat deze een ander voertuig had aangereden. PV wordt opgesteld.