vrijdag 12 april 2024

Beestenboel...

11-04-22024

  • Winkeldiefstal op Burgemeester Philipslaan te Maaseik om 12.55 uur. Een 62-jarige man uit Dilsen-Stokkem steelt enkele paren enkelsokken. Betrokkene wordt door de detective staande gehouden en geconfronteerd met de feiten. De sokken worden betaald, samen met een administratieve boete. VPV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk met verkeershinder op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 15.25 uur. Enkele bakken met kippen waren niet goed vastgemaakt en zijn beginnen schuiven toen de 48-jarige bestuurder van de vrachtwagen de rotonde in Elen nam. De bakken zijn op enkele voertuigen en de rijbaan terecht gekomen, met schade tot gevolg. Ongeveer de helft van de kippen is bij deze val omgekomen of gewond geraakt. De kippen werden opgeruimd door de vervoersfirma. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op Weertersteenweg te Maaseik om 16.05 uur. Een 21-jarige bestuurder van een elektrische scooter en een 56-jarige fietsster, welke met haar fiets van de oprit wil vertrekken, komen ten val, omdat beiden zich verschrikken van elkaar. De bestuurder van de scooter wordt overgebracht naar het ziekenhuis ter controle en verzorging.
  • Verkeersongeval op Diestersteenweg te Maaseik om 17.20 uur. Een 60-jarige bestuurder uit Nederland keert met zijn voertuig om op de rijbaan. Tijdens de draaibeweging komt deze in aanrijding met een 30-jarige bestuurder van een motorfiets uit Dilsen-Stokkem. De motard raakt ten val en wordt met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. PV wordt opgesteld.
  • Verdachte gedragingen op Gebroeders Crollstraat te Maaseik om 23.45 uur. Op het speelplein in Wurfeld lopen enkele personen rond. De interventieploeg doet controle. Het betroffen enkele kameraden die er samen zaten. Niets aan de hand.