vrijdag 24 mei 2024

Busted...

23-05-2024

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 11.55 uur. Een 28-jarige bestuurder uit Nederland komt in aanrijding met het voertuig van een 45-jarige bestuurster uit Dilsen-Stokkem, welke een U-bocht maakte op de Rijksweg. Beide voertuigen werden getakeld. PV wordt opgesteld.
  • Onopzettelijke brandstichting op Schoorstraat te Maaseik om 14.10 uur. Het betrof een accidentele brand van een opslagunit, vermoedelijk ontstaan door een smeulend stopcontact. Er wordt rookschade vastgesteld aan verschillende units. De verzekering zal in kennis gesteld worden.
  • Drugsbezit op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 22.35 uur. De interventieploeg gaat over tot interceptie van een voertuig, welk tegen een hoge snelheid over de Boslaan rijdt richting As. De 20-jarige bestuurder legt een positieve drugstest af en is in het bezit van een hoeveelheid verdovende middelen. PV wordt opgesteld.

24-05-2024

  • Overlast jongeren op Borreshoefstraat te Dilsen-Stokkem om 01.00 uur. Melding van enkele personen die op het dak van de school zouden lopen. Na uitgebreide patrouille kunnen wij in het park twee jongeren aantreffen. Beiden werden de wacht aangezet.
  • Heterdaad diefstal op Bleumerstraat te Maaseik om 4.05 uur. Onze diensten kregen melding van een heterdaad diefstal in Roosteren (NL). Wij begeven ons naar de Maasbrug, waarbij wij een verdacht voertuig kruisen. Dit voertuig wordt geïntercepteerd en de twee inzittenden worden geïdentificeerd. In het voertuig treffen wij verschillende materialen aan. Na contactname met het Parket van de Procureur des Konings worden beide personen van hun vrijheid benomen. Verder onderzoek volgt. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op Brugstraat te Maaseik om 12.10 uur. Betreft een kop-staart-aanrijding tussen 3 voertuigen. Een 21-jarige bestuurster raakt hierbij licht gewond. PV wordt opgesteld.
  • Parkeren op Markt te Maaseik om 13.45 uur. Er staan een 3-tal voertuigen geparkeerd op voorbehouden plaatsen, wegens de opbouw van een tent. 2 voertuigen worden getakeld.