woensdag 12 juni 2024

Mi-jn lèste bi-jdrage, mörrege anger en bieëter !!

11-06-2024

  • Verkeersongeval op de Dennenstraat te Maaseik om 15.30 uur. Een 30-jarige bestuurster staat met haar auto stil thv het kruispunt op de Rotemerlaan. Een 55-jarige bestuurder uit Maasmechelen wil rechts af draaien richting Dennenstraat. Terwijl ze net rechts aan het indraaien is wordt ze aangereden door een achterligger. De voorligger wordt vooruit geduwd tegen de stilstaande auto. EAF.
  • Verkeersongeval op de Bleumerstraat te Maaseik om 16.40 uur. Een 71-jarige bestuurder uit Kinrooi stopt op de ovonde (richting ophoven) om enkele fietsers over te laten. Een 48-jarige bestuurder uit Dusseldorf merkt dit te laat op en botst mijn zijn lichte vrachtwagen achter op de auto.
  • Verkeersongeval op de Hoogbaan te Dilsen om 14.40 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen, EAF.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 15.00 uur. Een belbus van De Lijn wil vanuit het Shell tankstation de Rijksweg oversteken in de rijrichting van Maasmechelen. Een 67-jarige bestuurster rijdt op de rechterrijstrook van de Rijksweg in de rijrichting van Dilsen en rijdt de belbus in de flank aan waardoor deze op de zij belandt. De twee bestuurders en passagier raakten lichtgewond.