vrijdag 17 juli 2015

Niet alles is wat het lijkt.


16-07-2015
  • Jongerenoverlast op K Aertsplein te Maaseik om 21.30 uur. Een aantal jongeren zitten aan een bankje. Rond het bankje ligt rotzooi. De jongeren zijn geïdentificeerd en hebben de rotzooi in het bijzijn van de ploeg opgeruimd.
  • Vandalisme? op A Sauwenlaan te Dilsen om 16.10 uur. Achterruit verbrijzeld, is zopas gebeurd, scherven liggen op de grond, geen scherven in het voertuig. De achterruit staat bol naar buiten toe.

17-07-2015
  • Diefstal voertuig?? op Kasteelstraat te Dilsen om 05.30 uur. Een bewoner doet aangifte van diefstal van zijn wagen.  Tijdens het noteren van de klacht krijgt de politieploeg de melding dat het voertuig werd aangetroffen door de Nederlandse politie. Het voertuig zou gebruikt zijn bij een poging inbraak in Nederland. Verder onderzoek.
  • Heterdaad diefstal braak??? op Abdissenstraat te Maaseik om 00.05. Oproeper meldt inbraak. Ploeg ter plaatse. Eigenaar wilde in zijn appartement binnen gaan, doch men had iets in zijn slot gestoken. Om terug binnen te geraken heeft hij samen met enkele vrienden het slot geforceerd. Niets aan de hand.
  • Niet-verzekerd voertuig op Diestersteenweg te Maaseik om 01.00 uur.  E.L. (46j) zijn voertuig is niet ingeschreven, niet verzekerd, enz... Takeling.
  • Verkeersongeval vlucht op de Markt te Maaseik om 09.00 uur. M.M. (31j) rijdt op de Boomgaardstraat kruispunt Markt een verkeerspaaltje om. Er stapt niemand uit en de bestuurder pleegt vluchtmisdrijf. Verder onderzoek.