zondag 26 juli 2020

Busted!

24-07-2020
  • Aantreffen drugs op Breeërweg te Maaseik om 15.15 uur. Bij een controlepost op de Breeërweg komt een voertuig aangereden en stopt bruusk waarna het voertuig zich aan de controle wil onttrekken. De ploeg kan de bestuurder C.M (38) onderscheppen. Er worden meerdere verdovende middelen aangetroffen in het voertuig. C.M is niet in het bezit van een geldig rijbewijs en legt een positieve drugtest af. Betrokkene werd gearresteerd, voorgeleid bij de onderzoeksrechter en werd aangehouden.

25-07-2020
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 10.30 uur. Kop-staartaanrijding op het kruispunt Borreshoefstraat met de Rijksweg. Bij aankomst was het EAF reeds ingevuld.
  • Verkeersongeval op Siemenslaan te Dilsen-Stokkem om 15.14 uur. Bij het uitwijken voor een ander voertuig rijdt B.T (37) tegen een boompje. Wegen en verkeer wordt in kennis gesteld.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 17.34 uur. Bij het verlaten van de parking komt P.I (24) in aanrijding met een aankomend voertuig. Werd licht gekwetst naar het ziekenhuis gebracht. Ademtesten safe. PV werd opgesteld.
  • Nachtlawaai muziek op Sint Lambertuskerkstraat te Maaseik om 23.40 uur. Ter plaatse is een bandje aan het spelen. De uitbaters delen mee dat het optreden zou eindigen om middernacht. Omwille van overlast voor de buren laten ze het optreden onmiddellijk eindigen.