donderdag 23 juli 2020

De (v)Liegende Hollander!


22-07-2020
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 13.10 uur. V.J. (72j) rijdt op het fietspad richting Neeroeteren. D.O. (16j) fietst erachter en belt om de vrouw voorbij te steken. Wanneer ze voorbijsteekt verschrikt V.J zich en komt ten val. Licht gekwetst naar het ziekenhuis.
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed/niet-verzekerd op de Gremelsloweg te Maaseik om 20.30 uur. J.P. (3.j) uit Valkenswaard (NL) beweert met zijn scooter gevallen te zijn doordat hij gehinderd werd door een ander voertuig. Getuigen hebben hem zien tuimelen doch niemand heeft een aanrijding met een voertuig gezien. Hij is gekend voor sturen onder invloed. Hij weigert iedere medewerking en weigert een alcohol- en drugcontrole. Hij kan geen geldige verzekering voorleggen waarop zijn voertuig getakeld wordt. PV’s worden opgesteld.
  • Verkeersongeval op de B Henrylaan te Dilsen om 13.50 uur. E.R. (52j) rijdt de B. Henrylaan op richting Neeroeteren en komt in aanrijding met fietser G.A. (67j) uit Leopoldsburg die juist oversteekt. De fietser wordt gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg om 22.20 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen, EAF.

23-07-2020
  • Nachtlawaai op Steenkuilstraat te Dilsen om 01.00 uur. Lawaai van personen op terras. Ter plaatse. Café is leeg.