zondag 27 januari 2008

Dat is mij ene KaDee.

26-01-2008

  • Schade door dieren aan dieren op Maasweg te Maaseik, zelfde m.o. als eerder vanmorgen op Dekenskamp. Het dak (soort zachte golfplaat) van het kippenhok werd kapot gebeten en de twee kippen zijn doodgebeten. Hier zijn geen honden gezien. VKOSS op de Maastrichtersteenweg om 14.40 uur, kop-staart aanrijding, EAF.
  • Verkeersongeval vlucht op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 14.50 uur, V.C. uit Dilsen stopt voor het rond punt K. Boudewijnlaan & Hepperstw komende van de Rijksweg. Haar wagen wordt langs achter aangereden. De bestuurder van het andere Vtg rijdt gewoon verder in de richting van Kessenich.
  • Verkeersongeval op de Kapelweg te Maaseik om 15.00 uur, B.E. uit Genk zet achteruit en rijdt hierdoor tegen het voertuig van W.T. uit Maaseik die achter hem stil staat.

27-01-2008

  • Verkeersongeval op de Heirbaan te Dilsen om 05.12 uur, K.D. uit Dilsen heeft de controle over het voertuig verloren thv het 'elektriciteitshuisje' op de hoek van de Heirbaan met de Rijksweg. Hij heeft zijn wagen 'geparkeerd' in het huisje. Grote materiele schade. Stroom werd uit voorzorg gedeeltelijk uitgeschakeld. Zodra de wagen uit het huisje is getakeld wordt de hulp van de brandweer Man ingeroepen om het huisje vakkundig af te breken en te stutten. Voertuig herleid tot schroot. K.D. met schrammen naar het ziekenhuis.