maandag 14 januari 2008

Twee voor de prijs van één.

13-01-2008
  • Verkeersongeval op de Watering te Dilsen om 14.30 uur, R.J. uit Maaseik komt tijdens het kruisen tegen de buitenspiegel van een andere wagen die doorrijdt, spiegel eraf.
  • Verkeersongeval op de Bellikstraat te Dilsen om 19.40 uur, H.L. uit Dilsen rijdt tegen een geparkeerde wagen aan en neemt de vlucht. Op het KrP Oude Baan - Dorpsstraat rijdt de chauffeur W.J. uit Dilsen aan, omstaanders konden de nrplaat noteren. Op de busparking in de Dorpsstraat wordt de beschadigde wagen aangetroffen. H.L. is in een kennelijke staat van dronkenschap. Ten burele wordt een positieve ademtest afgenomen. Even later komt een persoon de brokkenpiloot afhalen doch deze bleek ook geintoxiceerd. Van beide personen werd het rijbewijs ingetrokken op last van het parket.

Opgelet!! Het gebeurt weleens dat personen wiens rijbewijs werd ingetrokken 's anderendaags zelf met de wagen komen om hun rijbewijs af te halen. Dit maakt natuurlijk opnieuw een overtreding uit ic. Sturen spijts verval of rijden zonder rijbewijs.