vrijdag 28 november 2008

Internationaal Treffen!

27-11-2008
  • Diefstal braak op Rueelstraat te Maaseik tussen 19.00 uur en 19.30 uur, de glazen deur van de woning is ingetrapt. Een TV-toestel(1.17m breed) en een laptop zijn ontvreemd. De daders zijn niet meer ter plaatse. Eén van de vermoedelijk twee daders moet gekwetst zijn. Vermoedelijk zijn de daders over de Wal gevlucht. Eventuele getuigen kunnen PZ Maasland contacteren op 089/569293.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 18.30 uur, V.D. uit Lanaken rijdt rechtdoor op de Rijksweg komend uit de richting van Lanklaar. J.J. uit Dilsen rijdt eveneens op de Rijksweg komend uit de richting van Maaseik. J.J. wil bij de verkeerslichten (Rijksweg - Oude Kerkstraat) linksaf draaien de Oude Kerkstraat op. V.D. rijdt rechtdoor en rijdt tegen de wagen van J.J., EAF werd ingevuld.

28-11-2008

  • Dronken/gekwetst persoon op Rijksweg te Dilsen, C.D., duidelijk dronken, heeft zichzelf met een met een kapot glas gesneden in rechtermiddelvinger, dit nadat ze telefonisch ruzie heeft gehad met haar vriend in Nederland.
  • Verkeersongeval op de Boslaan om 08.36 uur, M.A uit Dilsen komt de weg op waardoor V.R. uit Maaseik dient uit te wijken en tegen een verkeersbord botst. EAF.
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 13.00, kop-staart aanrijding tussen H.M. uit Frankrijk en M.R. uit Duitsland, EAF.