maandag 10 november 2008

Ouzo? Bennos nietos zattos hebbos hongeros...

09-11-2008
  • Opzettelijke slagen op Ketelstraat te Maaseik, ter plaatse blijkt dat er wat ruzie geweest is op de manége tussen enkele partijen, één persoon is er licht gekwetst, PV opgesteld.
  • Verdachte toestand op Meidoornweg te Maaseik, buren horen glasgerinkel, ter plaatse, bij nazicht treft de politieploeg een gebroken raam aan, aan achterzijde woning thv keuken. In woning merken ze twee personen op, waarvan één zich identificeert als de eigenaar van de woning. Laatstgenoemde is in dronken toestand en werd door vriend thuis gebracht. Daar hij zijn sleutels kwijt was heeft het tweetal met behulp van hamer raampje van keukenvenster ingeslagen.
  • Gekwetst persoon op V Eycklaan te Maaseik, 85-jarige is in haar woning ten val gekomen, werd overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Dronken persoon op Steenhuis te Dilsen, N.P. uit Dilsen staat stomdronken naast zijn fiets met een Griekse maaltijd (of wat er van over blijft) in een plastieken zak aan zijn stuur. Is ten val gekomen en is niet meer in staat om te fietsen. Betrokkene werd naar huis gebracht evenals de fiets.
  • Verkeersongeval op de Siemenslaan te Dilsen om 20.30 uur, G.P. uit Maaseik wil vertrekken uit parkeerstand en F.M. uit Dilsen wil parkeren. Hierbij komt het tot een aanrijding, EAF.

10-11-2008

  • Dronken persoon op Bleumerpoort te Maaseik, chauffeur meldt een dronken persoon op de rijbaan waarvoor hij stevig moest remmen, wij treffen S.S. uit Roermond(NL) aan op de Bleumerpoort. Betrokkene deelt ons mee dat hij van een feestje komt in MAASEIK en woonachtig is te ROERMOND. Hij zou met een vriend mee terug naar huis rijden, doch daar deze te dronken was is hij uit de wagen gestapt thv Maasbrug. Betrokkene duidelijk ter kennis gebracht dat hij verkeer niet mag hinderen! Naar eigen zeggen zou hij vrachtwagen aangegeven hebben te stoppen met bedoeling lift te krijgen.