donderdag 7 januari 2010

Wil je effe smoke, krijg je 'n ros voor je porum en is je koekblik foetsie!

06-01-2010

  • Autodiefstal met geweld op Sportlaan te Maaseik. Om 20.30 uur treft de politieploeg L.F. uit Weert (NL) aan. Betrokkene zegt duizelig te zijn ingevolge gekregen slagen. Hij staat met zijn auto op de parking schaatsbaan. Het raam staat half open want hij wilde een jointje gaan roken. Plots krijgt hij klap tegen zijn hoofd en hij wordt uit auto getrokken waarop zijn aanvallers met de auto wegrijden. Betrokkene is gekend bij de Nederlandse politie. Het voertuig betrof een lease-wagen.
  • Vandalisme/Poging inbraak op Javanastraat te Maaseik om 22.40 uur. Een verlichtingselement werd bij een woning afgebroken en enkele tientallen meters verder teruggevonden.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 13.25 uur. E.P. (66j) uit Maaseik staat op de linkerrijstrook richting Maasmechelen. K.S. (28j) uit Dilsen staat met haar voertuig op de rechterrijstrook richting Maasmechelen. G.F. (21j) rijdt op de Rijksweg richting Maasmechelen en rijdt tussen de twee voertuigen in, die staan te wachten voor de rode verkeerslichten. Kon niet op tijd stoppen.
07-01-2010

  • Verkeersongeval op de Dilserweg te Maaseik om 05.30 uur. N.A. (47j) uit Maaseik slipt in de bocht en schuift rechtdoor tegen een verlichtingspaal.
  • Verkeersongeval op de Wijklaan te Maaseik om 10.00 uur. P.N. (33j) uit Maaseik kwam van rechts. M.R. uit Luik verleende geen voorrang en gleed door op het gladde wegdek. EAF.