woensdag 25 mei 2011

Beavis and Butt-head do Limburgia?

24-05-2011

  • Diefstal motorfiets op Boomgaardstraat te Maaseik om 21.15 uur. Diefstal van een grijze Yahama 606 van een 45-jarige inwoner uit Maasmechelen.
  • Opgefokte bromfiets(en) op Bleumerhoven te Maaseik om 21.30 uur. In het kader van een Asterix-actie controleert een verkeersploeg de bromfiets van G.J. (20j) uit Dilsen. De snelheid van de bromfiets wordt gemeten hetgeen een resultaat geeft van boven de 70 km/uur. De bromfiets wordt getakeld. Het is de tweede maal in enkele maanden dat overtreder voor dezelfde overtreding geverbaliseerd wordt. Tevens is betrokkene niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Overtreder belt dan een vriend om hem te komen ophalen. Als deze vriend uit Dilsen op het controlepunt met zijn brommer verschijnt blijkt deze eveneens over geen rijbewijs noch verzekering te beschikken. Zijn bromfiets gaat ruim 65 km/uur, eveneens getakeld.
25-05-2011

  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 00.15 uur. M.K. (33j) uit Hamme wijkt uit voor een ree en knalt tegen een boom. Auto zwaar beschadigd. EAF.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 08.30 uur. Aanrijding geweest tussen een BMW en een terreinwagen Toyota. B.M. (46j) uit Maaseik rijdt over de Boslaan vanuit Lanklaar. Thv het kruispunt met de Pannenhuisstraat komt V.T. (39j) uit Dilsen die geen voorrang verleent aan de Jeep. Door de slag vliegt de jeep overkop en schuift een veertigtal meter verder de berm in. Beiden licht gewond.